15.3 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialAccident aviatic Apuseni. Familia Aurei Ion cere socoteală Ministerului Transporturilor

Accident aviatic Apuseni. Familia Aurei Ion cere socoteală Ministerului Transporturilor

Familia Aurei Ion studenta la medicină care a murit, în 2015 în accidentul aviatic din Munții Apuseni, cere Ministerului Transporturilor rezultatele anchetei la nivelul Comisiei care a investigat accidentul.

Familia Aurei i-a trimis o scrisoare deschisă ministrului Transporturilor, Dan Costescu, postată pe pagina personală de Facebook a sorurii studentei, arată B1tv.

“Nu, să nu cumva să credeți că nu mai lupt! Lupt, așa cum trebuie să lupt, în fiecare zi!
Dacă nu mai țip, nu înseamnă că nu mai lupt sau că am uitat, iertat…
Mă lupt cu mizeria lor, mă lupt cu actele de corupție, mă lupt cu sistemul “defect”…
Băi și mă enervez când te aud: “Dar tu ce vrei să faci cu toată chestia asta?”
Well, ce ai face tu dacă cineva ți-ar scoate un ochi? Ai sta pe bara și ai spune: “Treacă!”, dar dacă ți-ai lua un cuțit în inimă? Tot “Treacă!”?
Dar dacă ți-ar omorî sora? Tot “Treacă!”?
Am avut de ales între a lupta sau a-mi vedea de viața mea (într-un mod egoist)…
Am ales să lupt! Nu că ar trebui să îi pese cuiva de ce fac eu sau să îmi ridice statuie…. NU!
Doar să lăsați “pata de sânge sa vorbească” …
Atât mi-a mai rămas, să lupt și să vorbesc…”, a postat Mariana Ciucă, sora Aurei Ion.

De cealaltă parte, familia studentei la Medicină a transmis o scrisoare deeschisă ministrului Transporturilor, Dan Costescu.

“Având în vedere competenţele instituţiei dumneavoastră, la data de 19 noiembrie 2015, după finalizarea investigaţiei catastrofei aviatice din Munţii Apuseni, v-am solicitat să dispuneţi efectuarea verificărilor cuvenite la nivelul Comisiei care a efectuat investigaţia accidentului, Comisie din cadrul CIAS. În concret, v-am solicitat să verificaţi fiecare membru al Comisiei de investigaţie şi să stabiliţi dacă aveau competenţele necesare să participe , în calitate de investigatori-şef, la efectuarea investigaţiei cazului nostru”, se arată în scrisoare.

În continuare, textul are aceeași notă incriminatorie, prin care se argumentează toate intervențiile familiei îndurerate care a fost nevoită să își piardă una din fiice în tragicul accident aviatic din munții Apuseni.

Cele mai citite

Taxele prea mari pe salarii au scos mii de români în stradă

Delegaţia Blocului Naţional Sindical a cerut luni reprezentanţilor Ministerului Finanţelor măsuri privind reducerea fiscalităţii pe muncă şi demararea de urgenţă a unei reforme fiscale,...

O cafea bună se pregătește cu un espressor semiprofesional 

Cine nu cunoaște acele dimineți în care suntem grăbiți să ne luăm micul dejun și apoi să fugim la muncă? Chiar dacă suntem pe...

Cum să calmezi mâncărimea și disconfortul bebelușului tău? Află în cartea VindecaDAI

Afecțiunile pielii sunt îngrijorări normale ale părinților, în primele luni de viață ale bebelușilor și nu numai. Află acum modul natural de vindecare...
Ultima oră
Pe aceeași temă