26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialPrima dare în plată finalizată - Banca şi împrumutatul au ajuns la...

Prima dare în plată finalizată – Banca şi împrumutatul au ajuns la un consens

Un cetăţean căruia îi fusese deja executată locuinţa luată pe credit, a fost exonerat, vineri, de restul de datorie, după ce banca a acceptat notificarea de dare în plată depusă de avocatul său. Avocatul Adrian Călin Cuculiş a precizat, pe pagina sa de Facebook, că acesta este primul caz cunoscut de aplice a legii dării în plată.

"Situatia dansului era una clara – imobil vandut cu datorie reziduala. BCR l-a programat pe acesta pentru saptamana viitoare, la sediul unei sucursale din teritoriu pentru SEMNAREA UNEI DECLARATII PRIN CARE BCR RENUNTA LA ORICE OBLIGATIE A IMPRUMUTATULUI FATA DE BANCA.

Telefonic s-a confirmat ca BCR nu mai are niciun fel de pretentie si urmeaza ca cel putin in acest caz sa REMITA DATORIA!"

Cele mai citite

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...
Ultima oră
Pe aceeași temă