23.6 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialSudul litoralului se pregฤƒteศ™te pentru sezonul estival

Sudul litoralului se pregฤƒteศ™te pentru sezonul estival

Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat, miercuri, o întâlnire cu agenศ›ii economici din turism pentru discuศ›ii privind pregฤƒtirea sezonului estival.

La ลŸedinลฃฤƒ, desfฤƒลŸuratฤƒ la Casa de Culturฤƒ din localitate, au participat reprezentanลฃi ai administraลฃiei locale ศ™i ai patronatelor din turism, precum ศ™i hotelieri ศ™i investitori din staลฃiunile din sudul litoralului. În cadrul discuลฃiilor, edilul Radu Cristian a prezentat mฤƒsurile administrative ศ™i proiectele derulate de municipalitate în zona staลฃiunilor, precum ศ™i evenimentele programate în aceastฤƒ varฤƒ în sudul litoralului.

„Din pฤƒcate fostul Consiliu Local a tฤƒiat din bugetul pe acest an toate fondurile destinate administrฤƒrii staลฃiunilor. Vom face eforturi pentru a primi turiลŸtii în condiศ›ii civilizate, mai ales în privinศ›a gospodฤƒririi domeniului public. În aceastฤƒ varฤƒ vom avea mai multe concerte gratuite, la care aศ™teptฤƒm câteva sute de mii de spectatori, obiectivul nostru fiind acela de a muta marile concerte ale verii din capitalฤƒ, pe plajele Mangaliei.  Faleza Neptun ศ™i zona «La steaguri» sunt deja modernizate, iar anul acesta vom atrage bani europeni pentru reabilitarea altor sectoare de falezฤƒ între Mangalia ศ™i Olimp“, a declarat Radu Cristian.

Acesta pare sฤƒ aibฤƒ o sarcinฤƒ mai uศ™oarฤƒ în urmฤƒtorii patru ani, dupฤƒ ce, în ultimii patru, a avut de înfruntat o opoziศ›ie acerbฤƒ în consiliul local. Acum, dupฤƒ alegeri, acesta are un numฤƒr mai mare de consilieri din partea partidului din care face parte, PNL, astfel cฤƒ îศ™i va putea trece mai uศ™or proiectele. 

Asfalt ศ™i iluminat public

La rândul lor, agenลฃii economici au ridicat problema asfaltฤƒrii, iluminatului public ศ™i a hotelurilor abandonate din staลฃiuni. În privinศ›a siguranศ›ei turiลŸtilor, primarul a reamintit cฤƒ în aceastฤƒ perioadฤƒ, în Mangalia ศ™i staลฃiuni se monteazฤƒ un sistem de supraveghere video care include 400 de camere de monitorizare, imaginile în timp real fiind transmise tuturor instituลฃiilor abilitate.

Cele mai citite

Accidentare gravฤƒ pentru Lixandru! Mijlocaศ™ul lui FCSB va reveni abia anul viitor

Mijlocaศ™ul FCSB, Mihai Lixandru, va fi indisponibil pentru ศ™ase luni dupฤƒ accidentarea suferitฤƒ รฎn meciul cu PAOK Salonic, ratรขnd astfel a doua convocare consecutivฤƒ...

Ministerul Apฤƒrฤƒrii al Ucrainei: Cel puศ›in 177 de prizonieri ucraineni au murit รฎn captivitate รฎn Rusia

Potrivit celor mai recente date ale Ministerului Apฤƒrฤƒrii al Ucrainei, cel puศ›in 177 de prizonieri ucraineni au decedat รฎn รฎnchisorile ruseศ™ti de la รฎnceputul...

Viktor Orban avertizeazฤƒ cฤƒ UE se รฎndreaptฤƒ cฤƒtre un „rฤƒzboi rece economic” cu China

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat vineri cฤƒ Uniunea Europeanฤƒ riscฤƒ sฤƒ intre รฎntr-un "rฤƒzboi rece economic" cu China, รฎn contextul pregฤƒtirilor blocului european...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ