16.7 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăLifestyleCorespondență din Franța. Cum petrec fanii români înainte de meciul cu Elveția

Corespondență din Franța. Cum petrec fanii români înainte de meciul cu Elveția

5.000 de români entuziaști sunt gata pentru prima paradă a fanilor tricolori la un turneu final al Campionatului European. Ei s-au strâns în Fan Zone-ul din inima Parisului, la Champ des Mars, în imediata apropiere a Turnului Eiffel.

Este o explozie de culoare, sunet şi exuberanţă. Galbenul predomină peisajul pentru că  toți suporterii sunt îmbrăcați în tricoul naționalei. Atmosfera este întreţinută de foştii internaţionali Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu, dar şi de Cabral. 

La ora 14:45, ora locală, fanii tricolori vor pleca escortați spre arena Parc des Princes, unde se va juca meciul dintre România și Elveția, din etapa a doua a grupelor Euro 2016.

Suporterii români au de parcurs distanţa de 3,8 km pe care vor acopei, exersând încurajările ce se vor auzi mai apoi pe stadion.

România a câştigat ultimul meci cu Elveţia

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 12 ori. Tricolorii au 5 victorii, 3 remize şi 4 eşecuri. În ultimul joc disputat în 2012, la Lucerna, România s-a impus cu 1-0 prin golul lui Gicu Grozav. Din echipa de atunci mai sunt în lot Raţ, Chiricheş şi Torje.

Meciul România-Elveţia începe la ora 19, ora Bucureştiului.

LIVE TEXT. EURO 2016. Tricolorii întâlnesc, miercuri seară, naționala Elveției

Cele mai citite

Portugalia: Trei pompieri au murit într-un incendiu care a mistuit o pădure

În Portugalia, trei pompieri și-au pierdut viața din cauza unui incendiu care a răvășit o pădure din partea de nord a țării. De câteva...

Kelemen Hunor îl îndeamnă pe Klaus Iohannis să devină senator, după modelul Ion Iliescu, la terminarea mandatului

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, marţi seara, că actualul şef al statului, Klaus Iohannis, poate deveni senator, cu derogare în Parlament, la fel...

Liga Campionilor la fotbal: Bayern Munchen a zdrobit Dinamo Zagreb cu 9-2

Bayern Munchen a realizat scorul primei etape a Ligii Campionilor la fotbal, în noul format, 9-2 cu Dinamo Zagreb, marţi seara, pe Allianz Arena. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă