12.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăInternațional„Urzeala Tronurilor“ ratează Emmy 2017

„Urzeala Tronurilor“ ratează Emmy 2017

Faptul că premiera sezonului 7 va avea loc în vara următoare face ca producția câștigătoare a premiului Emmy pentru cel mai bun serial dramatic să nu mai poată intra în competiţie.

Deși momentan se votează pentru premiile Emmy 2016, deja se știe cine nu va putea câștiga anul viitor. Recent, s-a anunţat că premiera următorului sezon din „Urzeala Tronurilor“ va avea loc în vara anului viitor, ceea ce înseamnă că serialul nu va putea participa la premiile Emmy în 2017, potrivit The Hollywood Reporter. HBO a confirmat că premiera nu va avea loc decât în vara următoare și, prin urmare, producția de televiziune cu cele mai multe nominalizări, care a dominat cursa pentru cel mai bun serial dramatic, va lua pauză de la glorie timp de un an, potrivit Mediafax.

Nu a fost anunţată nici o dată oficială de lansare, dar perioada de difuzare a „Urzelii Tronurilor“ abia se încadra în intervalul eligibil pentru participarea la Emmy. Pentru a concura în acest an, 6 episoade dintr-o serie dramatică sau de comedie trebuiau difuzate între 1 iunie 2015 și 31 mai 2016. Al șaselea episod al serialului nominalizat la premii a fost difuzat pe 29 mai.

„Urzeala Tronurilor“ s-a dovedit a fi principalul favorit printre votanţi în ultimii ani. Serialul a primit un total de 23 de nominalizări în 2016; pe locul secund se află „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story“, produs de FX (22 nominalizări), urmat de „Fargo“ (18 nominalizări), care nici măcar nu participă în cursa pentru cel mai bun serial dramatic.

Amânarea premierei unui serial nu este ceva rar întâlnit, dar absenţa de la premiile Emmy este. Chiar și când negocierile contractului pentru al cincilea sezon din „Mad Men“ au stagnat, iar show-ul produs de AMC nu a mai fost difuzat timp de un an și șase luni, serialul dramatic nu a ratat vreun an de eligibilitate pentru participarea la premiile Emmy.

Recorduri. 10 perfect

Ultimul episod din sezonul 6 al seriei “Urzeala tronurilor”, difuzat pe 29 mai, a doborât mai multe recorduri:

– a primit un rating perfect de 10/10 pe IMDB, de la mai mult de 83.000 de utilizatori;

– a fost vizionat de 8,9 milioane de  telespectatori din Statele Unite.

Ultimul episod al sezonului 5 înregistrase o audienţă de 8,1 milioane de telespectatori în SUA.

Cele mai citite

Parlamentul se reuneşte pentru numiri la conducerea BNR, ASF şi CNA. Mugur Isărescu îşi continuă mandatul

Parlamentul României se va reuni marţi, de la ora 15:00, într-o şedinţă comună pentru a numi noii membri ai consiliilor de administraţie ale Băncii...

Septembrie, a treia cea mai slabă lună din 2024 pe segmentul de acțiuni, cu tranzacții de 1,2 miliarde lei

Bursa de Valori București a încheiat luna septembrie cu una dintre cele mai slabe performanțe ale anului, tranzacțiile pe segmentul de acțiuni totalizând 1,2...

Marcel Ciolacu: Din ianuarie, românii nu vor mai avea nevoie de vize pentru a călători în Statele Unite

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că anunțul oficial va veni în jurul datei de 15 octombrie. Ciolacu a declarat că Statele Unite sunt partenerul strategic...
Ultima oră
Pe aceeași temă