17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialSportivii constănţeni, învinşi pe linie

Sportivii constănţeni, învinşi pe linie

Cele trei echipe constănţene au pierdut meciurile jucate miercuri, în cupele europene sau în întrecerile interne.

 

Trei echipe constănţene sunt, în ultimul timp, în fruntea sportului românesc. Fetele de la CS Volei 2004 Tomis şi handbaliştii de la HCM Constanţa deţin titlurile naţionale, în timp ce băieţii de la CVM Tomis au încheiat stagiunea trecută a Diviziei A1 pe locul 2. Cele trei echipe au avut programate partide importante miercuri seară. Voleibaliştii au jucat în grupele Ligii Campionilor, în timp ce handbaliştii au disputat derby-ul intern, cu Ştiinţa Bacău. Toate cele trei echipe au cedat jocurile disputate, doar tomitanii reuşind să aibă satisfacţia obţinerii unui punct.

Cel mai puţin digerabil eşec este al handbaliştilor de la HCM. Campionii sperau să reuşească a noua victorie din tot atâtea partide. Ştiinţa Bacău le-a spulberat visul constănţenilor, pe care i-au învins cu scorul de 31-24. În urma acestui scor, HCM nu pierde poziţia de lider al ierarhiei Ligii Naţionale, dar în loc să aibă şase puncte avans, cum s-ar fi întâmplat în cazul unui succes constănţean, Ştiinţa se apropie la doar două puncte de echipa de pe litoral.

O altă înfrângere fără drept de apel a unei echipe constănţene a suferit-o echipa de volei feminin. Trupa pregătită de Darko Zakoc a cedat cu 0-3 întâlnirea cu Dinamo Kazan din grupele Ligii Campionilor. Disputa a avut loc în Rusia şi a fost la discreţia gazdelor, care au câştigat toate cele trei puncte puse în joc.

Nu acelaşi lucru l-a putut face Fenerbahce Istanbul în disputa cu CVM Tomis. Echipa de pe litoral a venit din Turcia cu un punct după ce a reuşit să câştige două seturi pe terenul lui Fener. Radovan Gacic şi elevii săi au fost chiar la un pas de a câştiga disputa, dar turcii s-au mobilizat exemplar şi, în cele din urmă, s-au impus. 

Sunt în grafic

Înfrângerile suferite miercuri nu au produs daune majore în clasamentele unde constănţenii figurează. HCM a rămas pe primul loc în ierarhia întrecerii interne, doar că marja faţă de urmăritoare nu mai este aşa mare. CVM Tomis a rămas pe locul 3, dar distanţa faţă de Fenerbahce s-a micşorat la două puncte. Singura care a pierdut un loc este CSV 2004 Tomis, care a coborât de pe 2 pe 3 în clasamentul grupei din Liga Campionilor. Fetele mai au însă două şanse de a-şi recupera poziţia care le-ar duce în faza următoare a competiţiei.

3 meciuri şi tot atâtea înfrângeri pentru echipele constănţene.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă