17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialVictorii pe linie pentru handbaliştii constănţeni

Victorii pe linie pentru handbaliştii constănţeni

Cele două echipe de handbal constănţene au reuşit să câştige toate meciurile disputate până acum în stagiunea internă. HCM Constanţa a reuşit să-şi treacă în cont o nouă victorie în Liga Naţională de handbal. Echipa de pe litoral a evoluat, duminică, pe propriul teren, în compania celor de la CSM Ploieşti.

Supăraţi că au pierdut dramatic jocul de Liga Campionilor, constănţenii s-au răzbunat pe săracii ploieşteni, pe care i-au învins cu scorul de 35-17. Oaspeţii au reuşit să puncteze doar de nouă ori în prima parte a jocului, iar în repriza secundă au marcat opt goluri. HCM obţine astfel a şaptea victorie consecutivă în campionat, din tot atâtea disputate, şi ocupă detaşat locul I în clasament. CSU Neptun a reuşit să încheie turul Diviziei A la handbal masculin fără înfrângere.

Echipa de pe litoral a câştigat şi în ultima etapă a turului, pe terenul celor de la LPS Iaşi, mai greu însă decât se aştepta. CSU a trecut de formaţia moldoveană, doar locul 6 în ierarhia competiţiei, cu scorul de 24-23. Gazdele au reuşit chiar să conducă la pauză cu scorul de 13-10, dar experienţa şi valoarea superioară a constănţencelor a făcut diferenţa în final. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă