16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSportPARIURI pe alegerile din România. Blaga şi Diaconescu te îngroapă în BANI....

PARIURI pe alegerile din România. Blaga şi Diaconescu te îngroapă în BANI. Gigi Becali îţi DUBLEAZĂ suma dacă ia sub 1%

Una dintre cele mai importante case de pariuri din lume a anunţat cotele la pariuri pentru alegerile parlamentare de pe 9 decembrie. Astfel, USL are cota de 1.01/1 că va obţine cel mai bun procent (de nepariat – este cea mai redusă cotă care se acordă), în timp ce PDL are cotă de 20/1 (ceea ce înseamnă că dacă puneţi 10 lei şi PDL obţine cel mai bun scor dintre partide vi se vor returna 200 lei).

PP-DD are cota de 25/1 (aceeaşi cotă are Belgia pentru triumful la mondialele din Brazilia la fotbal din 2014).

În viziunea bookmarkerilor, UDMR este pe muchie de cuţit: cotă de 1,8/1 pentru intrarea în Parlament şi 1,9/1 pentru a obţine sub 5%. PDL are şanse mai mari să obţină peste 17% (cotă de 1,65/1 – similară cu aceea a Stelei de a se impune în derby-ul cu Dinamo). Dacă partidul lui Gigi Becali va avea sub un procent vă veţi dubla banii pariaţi.

În schimb, Partidul lui Dan Diaconescu va lua în jur de 17% (bookmakerii oferă o cotă similară (1,85/1) indiferent dacă PP-DD obţine mai mult sau mai puţin de 17%.

O situaţie similară întâlnim la USL pentru care se oferă aceeaşi cotă (1,85/1) indiferent dacă partidul va obţine sub sau peste 57%.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă