14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăTechPreședintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, audiat la DNA

Președintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, audiat la DNA

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, s-a prezentat, vineri dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, informează Agerpres.

La ieșire din sediul DNA, Marian Petrache a declarat că a fost citat în legătură cu o plângere făcută de Partidul Național Liberal privind alegerile locale.
 
"Am fost chemat azi aici pentru că PNL a depus o plângere după alegerile locale din 2016. (…) Era legată de posibilă mituire a unor consilieri județeni pentru a-și schimba intenția de vot … celebra alegere de la Ilfov", a susținut șeful CJ Ilfov.
 
Întrebat legat de înregistrarea apărută în presă la acea vreme, el a spus că a fost ''inventată''.
 
"Pe acea înregistrare ați inventat-o dumneavoastră, ce să spun? Era o înregistrare în care eu spuneam să nu se dea bani", a adăugat Petrache. Președintele CJ Ilfov a mai susținut că nu are nicio calitate în dosar.
 
"Nu am nicio calitate pentru că noi am făcut plângere. (…) Eu sunt cel care a făcut plângerea PNL și procurorul a cerut lămuriri legate de această plângere", a mai spus el.
Cele mai citite

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...
Ultima oră
Pe aceeași temă