12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialJustin Timberlake, pe punctul de a ajunge la închisoare după ce a...

Justin Timberlake, pe punctul de a ajunge la închisoare după ce a publicat pe Instagram o fotografie din cabina de vot. Artistul dorea să-şi încurajeze fanii să iasă la vot

Artistul Justin Timberlake este investigat de autorităţile din SUA după ce a publicat pe contul de Instagram o fotografie din cabina de vot, a declarat un purtător de cuvânt al Biroului Procurorilor din comitatul Shelby, citat de Mediafax.

Pentru a-i determian pe americani să iasă la vot pe 8 noiembrie, muzicianul de 35 de ani a mers până în punctual de a încălca legea recent adoptată în statul său natal, Tennessee.

"Hey! Tu! Da, TU! Tocmai am zburat din LA spre Memphis pentru a vota!!! Fără scuze, oamenii mei buni. Ai putea vota mai devreme şi în oraşul tău. Dacă nu, pe 8 noiembrie! Alege să ai o voce! Dacă nu ai, nu te putem AUZI. Ieşi afară şi VOTEAZĂ!", a scris Timberlake pe Instagram.

Din păcate pentru Timberlake, anul trecut a fost aprobată legea conform căreia sunt interzise fotografiile sau filmările în secţiile sau cabinele de votare, precizează sursa citată.

"Biroului Procurorilor din comitatul Shelby i s-a adus la cunoştinţă o posibilă încălcare a legii electorale", a spus purtătorul de cuvânt, marţi după-amiaza. "Procuratura investighează momentan aceste acuzaţii".

Încălcarea legii electorale poate fi pedepsă Încălcarea legii electorale poate fi pedepsită cu închisoare până la 30 de zile, o amendă de 50 de dolari sau amândouă, a explicat purtătorul de cuvânt.

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă