17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecial11 copii au făcut toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat la hramul...

11 copii au făcut toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat la hramul bisericii. A fost declanșată o anchetă

11 copii din localitatea brăileană Mărașu, situată în Insula Mare a Brăilei, au ajuns, joi seară, la spital, cu toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat la hramul bisericii din sat, potrivit Agerpres.

Elevii, cu vârste între 6 și 11 ani,  împreună cu cadrele didactice de la școala cu clasele I-VIII din Mărașu au mers la hramul bisericii din localitate, unde au stat la masă. Seara, 11 dintre copii au acuzat dureri de stomac și vărsături, motiv pentru care părinții lor au sunat la 112.

Astfel, în localitate au fost trimise trei ambulanțe, care i-au transportat pe copii la spital, aceștia fiind internați la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Brăila.

Secretara școlii din Mărașu, Carmen Trifan, a postat pe o rețea de socializare că la hramul de sfințire a bisericii au participat 150 de adulți, între care și toate cadrele didactice din școală și peste 110 elevi.

În acest caz a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili cauzele care au dus la internarea celor 11 elevi din școala cu clasele I-VIII din Mărașu.

Cele mai citite

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă