19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăȘtirile zileiCristina Țopescu. Moarte naturală sau sinucidere?

Cristina Țopescu. Moarte naturală sau sinucidere?

Surse apropiate anchetei în cazul morții Cristinei Țopescu au afirmat, pentru Mediafax, că jurnalista a fost găsită în pat, învelită cu plapuma, fără a avea urme de violență, fiind puțin probabil ca aceasta să se fi sinucis, iar medicii legiști urmează să stabilească exact cauza decesului.

Potrivit surselor citate, anchetatorii iau în calcul toate pistele, fiind deschis un dosar de maorte suspectă în cazul jurnalistei. Cu toate acestea, oamenii legii sosiți la fața locului nu ar fi găsit indicii că jurnalista s-ar fi sinucis.

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Reprezentanții unității de parchet au afirmat că în cursul zilei de luni va fi trimisă ordonanța procurorilor către INML pentru a se face expertiza medico-legală.

Jurnalista Cristina Țopescu, în vârstă de 59 de ani, a murit, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni.

Cele mai citite

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă