18 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialNu am negociat ลŸi nici nu vom negocia cu Adrian Mititelu

Nu am negociat ลŸi nici nu vom negocia cu Adrian Mititelu

Federaลฃia Românฤƒ de Fotbal a anunลฃat, joi, pe site-ul sฤƒu oficial, cฤƒ nu a nego­­ciat ลŸi nici nu va negocia cu finanลฃatorul Adrian Mititelu pe marginea revenirii clubului Universitatea Craiova în competiลฃie ca urmare a deciziei de luni a Curลฃii de Apel BucureลŸti.

„Presupusul barter (8 milioane de euro, plus câลฃiva jucฤƒtori) propus, chipurile, de FRF domnului Adrian Mititelu nu reprezintฤƒ altceva decât o minciunฤƒ sfruntatฤƒ. Nu a existat, nu existฤƒ ลŸi nu va exista nici o negociere între Federaลฃia Românฤƒ de Fotbal ลŸi persoana men­ลฃionatฤƒ mai sus. Se cunosc prea bine punctul de vedere al preลŸedintelui FRF ลŸi hotฤƒrârile Adunฤƒrii Generale a FRF din 14 mai. În rest, Înalta Curte de Casaลฃie ลŸi Justiลฃie se va pronunลฃa”, se precizeazฤƒ pe site-ul FRF.

Mircea Sandu a declarat pentru Radio Dolce Sport  cฤƒ nu are idee cine este Lia Olguลฃa Vasilescu, actualul primar al Craiovei, care a sฤƒrit în apฤƒrarea lui Adrian Mititelu. „Actualul primar, care, pânฤƒ la urmฤƒ, ce e?! Un primar la 250.000 oameni… Cฤƒ a sฤƒrit. E posibil sฤƒ se pronunลฃe aลŸa?!  Zice… mฤƒ duc ลŸi rฤƒstorn cu sus-n jos federaลฃia! Pฤƒi, cine eลŸti, bฤƒ, tu? Pฤƒi, bฤƒ, federaลฃia este o instituลฃie imensฤƒ, faลฃฤƒ de un primar care este un primar într-un cฤƒtun! Cine e primarul ฤƒsta?!”, s-a exprimat Mircea Sandu.

Curtea de Apel BucureลŸti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a grupฤƒrii conduse de Adrian Mititelu, hotฤƒrâtฤƒ de Comitetul Executiv al Federaลฃiei Române de Fotbal în 20 iulie 2011.

„Instanลฃa dispune anularea punctului 3, nr. 6, din 2011, în ceea ce priveลŸte excluderea provizorie dictatฤƒ de Comitetul Executiv. De asemenea, mai dispune suspendarea pânฤƒ la soluลฃionarea definitivฤƒ a efectelor acestei decizii. Decizia este definitivฤƒ ลŸi executorie cu recurs în termen de cinci zile”, a anunลฃat, luni, judecฤƒtoarea Diana Bulancea. 

Cele mai citite

Transporturile pe Dunฤƒre sunt รฎn pericol. Soluศ›iile pentru un trafic eficient de mฤƒrfuri

Debitul Dunฤƒrii continuฤƒ sฤƒ scadฤƒ pe fondul secetei ลŸi al lipsei de investiลฃii รฎn lucrฤƒri de dragaj.12 dintre porturile dunฤƒrene nu au รฎncฤƒ conexiuni...

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...

Ciucฤƒ e dezamฤƒgit de interacศ›iunea cu Elena Lasconi: Nu cred cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla ceva

PreลŸedintele PNL, Nicolae Ciucฤƒ, afirmฤƒ cฤƒ a lฤƒsat cale deschisฤƒ dialogului cu liderul USR, Elena Lasconi, dar nu crede cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ