17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialSony lansează camera video Handycam, rezistentă la apă

Sony lansează camera video Handycam, rezistentă la apă

Modelul GW55VE poate fi folosit în apă la o adâncime de până la 5 metri*, este rezistent la praf** şi la căderi de la o înălţime de 1,5 m***

• Senzorul Exmor RTM CMOS permite înregistrarea video Full HD 50p, chiar şi în condiţii slabe de iluminare;
• Camera dispune de obiectiv G cu zoom optic 10x (extins până la 17x) şi unghi de 29,8 mm;
• Tehnologie Optical SteadyShot cu mod „Active” pentru imagini clare obţinute în mişcare sau cu zoom;
• Fotografii bogate în detalii cu rezoluţii până la 20,4 megapixeli;
• Funcţia „Intelligent AUTO” ajustează setările pentru rezultate bune în orice condiţii;
• Ecran tactil LCD Xtra Fine de 7,5 cm care poate fi folosit şi în apă.

Potrivită în zilele de recreere la piscină, alături de familie sau prieteni, noua cameră foto Handycam® GW55VE poate fi folosită în apă la o adâncime de până la 5m*. Este de asemenea rezistentă la praf** şi căderi de la o înălţime de până la 1,5m***, astfel că eventualele ploi sau momentele de neatenţie în care utilizatorul poate scăpa aparatul din mână nu mai reprezintă o problemă.

Modelul Handycam® GW55VE dispune de cea mai avansată tehnologie pentru a obţine înregistrări video Full HD sau fotografii clare în orice situaţie. Calitatea imaginii este asigurată de senzorul Exmor RTM CMOS, cu ajutorul căruia utilizatorul obţine fotografii sau înregistrări video bogate în detalii, chiar şi în condiţii slabe de iluminare.

Camera este dotată cu obiectiv G, care poate capta imagini diverse, de la scene ample până la cadre foarte apropiate. Zoom-ul optic 10x poate fi extins până la 17x, iar tehnologia By Pixel Super Resolution asigură claritatea detaliilor în fotografiile cu zoom.

O altă caracteristică a aparatului este tehnologia Optical SteadyShot care, prin modul „Active”, compensează efectul „tremuratului”, în cazul înregistrării video în mişcare sau cu zoom.

Noua funcţie „Intelligent Sweep Panorama” permite captura celor mai ample imagini doar prin apăsarea butonului declanşator şi mişcarea aparatului în direcţia de fotografiere. În timpul mişcării aparatului, cu ajutorul funcţiei de detectare a feţelor şi mişcării, persoanele şi obiectele sunt reproduse în mod natural.

O altă funcţie nouă a modelului Handycam® este „Self Portrait Timer”, care asigură încadrarea şi focalizarea corectă a portretelor, datorită tehnologiei „Face Detection”.

Funcţia „Intelligent AUTO” recunoaşte până la 99 de tipuri de imagini, ajustând astfel setările pentru obţinerea celor mai bune rezultate, iar cu ajutorul modului „Underwater”, înregistrările video subacvatice sunt naturale.

Fiind partenerul ideal pentru călătorii, camera foto Handycam® are GPS încorporat care reţine unde au fost surprinse imaginile. Astfel, utilizatorii pot vizualiza pe ecranul aparatului sau pe PC harta ce conţine locurile vizitate.

 

*Echivalentul JIS/IEC International Protection Rating 8 (IPX8): modelul Handycam poate fi menţinut în apă la o adâncime de 5 metri pentru 60 minute. Conform cu standardele de testare Sony.
** Echivalentul JIS/IEC International Protection Rating 5 (IP5X). Conform cu standardele de testare Sony.
*** Îndeplineşte standardul MIL-STD 810F Method 516.5-Shock. Produsul a trecut testul căderii de la o înălţime de 1,5 m pe o suprafaţă groasă de 5 cm (ecranul închis şi îndreptat către utilizator)

 

Specificaţii tehnice

Caracteristici

HDR-GW55VE

Format video

HD: MPEG4-AVC/H.264 AVCHD™ ver.2.0

(SD: MPEG2-PS)

Rezoluţie video

HD:1920×1080/50p (PS); 50i (FX,FH); 1440×1080/50i (HQ,LP)

(SD:720×576/50i)

Senzor de imagine

Exmor R™ CMOS 1/3.91 (4,6mm)

Rezoluţia fotografiilor (maximă)

20,4 megapixeli 16:9 (6016×3384)

Obiectiv

Sony G 3.2 – 32.0mm (35mm  echivalent: 29.8 – 298mm) / F1.8 – F3.4

Zoom

10x (zoom optic)

17x (zoom extins)

120x (zoom digital)

Stabilizator de imagine

Optical SteadyShot™ cu mod “Active” (Wide to Tele)

LCD

Ecran LCD Xtra Fine 7.5cm (3.0) (921K pixeli)  (16:9)

Card de memorie

Micro™ şi Micro SD/SDHC

Dimensiuni

Aprox. 32.2mm x 105.5mm x70.5mm (include bateria)

Greutate

Aprox. 183g (fără baterie)

Despre Sony:

Sony este producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei pentru consumatorii de pretutindeni sau pentru destinaţii profesionale. Sony este recunoscut pentru produsele sale audio-video, precum televizoarele BRAVIATM LCD High Definition (HD), camerele digitale Cyber-shotTM, camerele video Handycam®, camerele digitale SLR Alpha® şi playerele MP3 Walkman®, precum şi pentru computerele VAIOTM şi echipamentul HD pentru transmisiuni profesioniste, în principal XDCAMTM HD. Oferind o gamă completă de produse electronice, muzică, imagini, jocuri, afaceri online, Sony reprezintă unul din brand-urile lider în divertismentul digital, având aproximativ 170.000 de angajaţi în întreaga lume.

Prin parteneriatul de lungă durată cu UEFA Champions League în calitate de sponsor oficial, partener oficial FIFA şi sponsor global al Cupei Mondiale FIFATM, Sony este alături de milioanele de fani din întreaga lume.

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi http://www.sony-europe.com and http://www.sony-europe.com/presscenter

„Sony”, „WALKMAN”, „VAIO”, „Cyber-shot”, „Handycam”, „α” şi „BRAVIA”,şi „XDCAM” sunt mărci înregistrate ale Sony Corporation. Celelalte mărci aparţin respectivilor proprietari.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă