21.1 C
București
luni, 1 iulie 2024
AcasăSpecialCafeaua poate fi distractie

Cafeaua poate fi distractie

Pentru ca se apropie zilele de concediu, ocazia ideala de a ne strange impreuna poate fi o cafea buna preparata de aparatul NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio un adevarat geniu in prepararea bauturii perfecte.

Zilele fierbinti se apropie, iar acesta este motivul perfect pentru a ne intalni cu prietenii la o cafea savuroasa sau un ceai rece. Poti alege pentru tine sau prietenii tai, un cadou neconventional: aparatul NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio cu sistem automat de oprire Flow Stop, ce iti va prepara o cafea exact pe gustul tau. Cu o tehnologie remarcabila, un design in tendinte si posibilitatea de a-ti personaliza bauturile, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio va deveni prietenul perfect pentru zile pline de culoare si savoare.

De la Caramel Macchiato pana la deliciosul Cappuccino Ice, perfect pentru zilele calduroase, NESCAFÉ® Dolce Gusto® are o reteta potrivita pentru orice ocazie. Poti alege din peste 19 sortimente delicioase de bauturi, numai bune pentru o le savura alaturi de cei dragi.

Adauga la toate acestea si presiunea de pana la 15 bari ce asigura calitatea de coffee shop a cafelei tale si vei ajunge la concluzia noastra: cafeaua nu este doar neagra, cafeaua poate fi distractie alaturi de prieteni, in orice moment al zilei.

Si daca vrei sa-i surprinzi si cu cele mai trendy accesorii pentru servirea cafelei, intra pe www.dolce-gusto.ro si alege-le pe cele care ti se potrivesc sau fa un cadou deosebit celor dragi.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă