17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialHappy Feet 2: Mumble dansează din nou, acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY...

Happy Feet 2: Mumble dansează din nou, acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD

După ce prima parte a cucerit publicul de toate vârstele cu melodii încântătoare şi dansuri spectaculoase, Pro Video lansează pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD noua aventură animată Happy Feet 2: Mumble dansează din nou printr-un eveniment dedicat celor mici, sâmbătă, 5 mai, ora 12:00, în Carrefour Orhideea.

Invitaţi speciali la eveniment, mascotele Erik şi Lovelace îi vor învăţa pe copii celebrele dansuri ale pinguinilor şi vor cânta alături de ei cele mai vesele melodii. Timp de aproximativ o oră, copiii sunt aşteptaţi să se distreze participând la jocuri amuzante şi concurând, în acelaşi timp, pentru titlul de „Cel mai tare dansator”. Alături de animatori, micuţii fani vor participa la sesiuni de facepainting, concursuri de dans şi karaoke, dar vor face şi poze cu personajele din film.

Partea a doua a animaţiei premiată cu Oscar în 2007, Happy Feet 2: Mumble dansează din nou redescoperă peisajele feerice din Antarctica şi pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore – Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams).

Mumble, maestrul stepului, are o problemă pentru că propriul său pui, Erik, nu suportă să danseze. Aşa că fuge de acasă şi îl întâlneşte pe Mighty Sven, un pinguin care poate să zboare! Aşa că Mumble nu are nicio şansa să se compare cu noul şi carismaticul idol. Dar lucrurile se înrăutăţesc când lumea lor e ameninţată de forţe greu de învins. Erik află ce curajos şi cinstit este tatăl său, când Mumble mobilizează naţiunea pinguinilor şi alte creaturi fabuloase, de la micuţii krili la uriaşele foci elefant pentru a restabili pacea şi armonia.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar şi alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteţi afla urmărind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD: În ajutorul pinguinilor şi al prietenilor, Cum să desenezi un pinguin, Cântaţi cu noi 3 cântecele, Despre Antarctica cu Lil’P-nut, Interviu cu Pink şi multe altele.

Trăieşte noua aventură pe tărâmul îngheţat şi simte ritmul muzicii alături de simpaticii pinguini imperiali şi de echipa Pro Video, sâmbătă, 5 mai, cu ocazia lansării animaţiei Happy Feet 2: Mumble dansează din nou pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD în interiorul magazinului Carrefour Orhideea, lângă raionul de jucării.

Un produs marca Warner Bros Entertainment şi distribuit de către Pro Video, Happy Feet 2: Mumble dansează din nou poate fi achiziţionat, începând din 2 mai, din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD la un preţ recomandat de 139.90 RON, 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la eveniment via e-mail, la următoarea adresă: madalina.pantucu@provideo.ro.

Vă mulţumim!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă