26 C
Bucureศ™ti
luni, 2 septembrie 2024
AcasฤƒSportPreda, despre excludere: Decizia BPN nu respectฤƒ Statutul. Nu am avut niciun...

Preda, despre excludere: Decizia BPN nu respectฤƒ Statutul. Nu am avut niciun mijloc la dispoziลฃie pentru a mฤƒ apฤƒra

Cristian Preda scrie pe blog cฤƒ decizia BPN al PDL „nu respectฤƒ Statutul”, el menลฃionând cฤƒ nu a fost anunลฃat asupra dezbaterilor în Biroul Permanent Naลฃional ลŸi nu a avut niciun mijloc la dispoziลฃie pentru a se apฤƒra, în opinia sa fiind vorba de „un abuz susลฃinut de un calcul politic eronat”, potrivit Mediafax.

 

„Întrucât sunt în Islanda ลŸi trebuie sฤƒ particip la mai multe reuniuni în calitate de membru al Parlamentului European, nu pot face multe comentarii referitoare la decizia BPN de astฤƒzi. Mฤƒ mulลฃumesc sฤƒ citez urmฤƒtoarele: „Membrii luaลฃi în discuลฃie spre a fi sancลฃionaลฃi vor fi anunลฃaลฃi cu cel puลฃin 3 zile înainte de data întrunirii organismului care dezbate cauza lor ลŸi au dreptul sฤƒ foloseascฤƒ în apฤƒrarea lor toate mijloacele de probฤƒ”. Acesta este conลฃinutul articolului 29 din Statutul PDL”, noteazฤƒ europarlamentarul pe blogul personal.

Cristian Preda menลฃioneazฤƒ cฤƒ nu a fost anunลฃat cฤƒ BPN va dezbate cauza ลŸi nu a avut niciun mijloc la dispoziลฃie pentru a se apฤƒra.

„Graba stricฤƒ treaba. Decizia nu respectฤƒ Statutul. Nu ar fi prima datฤƒ când BPN citeลŸte dupฤƒ ce decide. Iatฤƒ de ce consider cฤƒ e un abuz. Un abuz susลฃinut de un calcul politic eronat. Multumesc foarte mult tuturor celor care mi-au trimis mesajele lor de susลฃinere. Ei mฤƒ vor ajuta sฤƒ mฤƒ bat pentru dreptate!”, susลฃine el.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobatฤƒ, luni, de conducerea partidului. Hotฤƒrârea finalฤƒ urmeazฤƒ sฤƒ fie luatฤƒ de Consiliul Naลฃional de Coordonare al PDL.

Cele mai citite

Sondaje รฎn SUA: Cine ar urma sฤƒ cรขศ™tige alegerile pentru Casa Albฤƒ?

Pe tot parcursul campaniei electorale, รฎnainte ศ™i dupฤƒ nominalizarea oficialฤƒ a Kamalei Harris ca vicepreศ™edinte pe lista democratฤƒ, au fost realizate ศ™i publicate zeci...

รŽncepe ศ™coala! Cum sฤƒ te asiguri ca cel mic va face faศ›ฤƒ cu brio primei zile

Prima zi de ศ™coalฤƒ โ€“ un mix de emoศ›ii, nu-i aศ™a? Bucurie, entuziasm, dar ศ™i o dozฤƒ de neliniศ™te โ€“ toate sunt normale, atรขt...

S-a stabilit din ce cauzฤƒ s-a prฤƒbuศ™it avionul รฎn care se afla Ebrahim Raisi, preศ™edintele Iranului

Accidentul de elicopter รฎn care a murit preศ™edintele iranian Ebrahim Raisi, รฎn luna mai, a fost cauzat de condiศ›ii meteorologice nefavorabile ศ™i ceaศ›ฤƒ densฤƒ,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ