9 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSportPreda, despre excludere: Decizia BPN nu respectă Statutul. Nu am avut niciun...

Preda, despre excludere: Decizia BPN nu respectă Statutul. Nu am avut niciun mijloc la dispoziţie pentru a mă apăra

Cristian Preda scrie pe blog că decizia BPN al PDL “nu respectă Statutul”, el menţionând că nu a fost anunţat asupra dezbaterilor în Biroul Permanent Naţional şi nu a avut niciun mijloc la dispoziţie pentru a se apăra, în opinia sa fiind vorba de “un abuz susţinut de un calcul politic eronat”, potrivit Mediafax.

 

“Întrucât sunt în Islanda şi trebuie să particip la mai multe reuniuni în calitate de membru al Parlamentului European, nu pot face multe comentarii referitoare la decizia BPN de astăzi. Mă mulţumesc să citez următoarele: “Membrii luaţi în discuţie spre a fi sancţionaţi vor fi anunţaţi cu cel puţin 3 zile înainte de data întrunirii organismului care dezbate cauza lor şi au dreptul să folosească în apărarea lor toate mijloacele de probă”. Acesta este conţinutul articolului 29 din Statutul PDL”, notează europarlamentarul pe blogul personal.

Cristian Preda menţionează că nu a fost anunţat că BPN va dezbate cauza şi nu a avut niciun mijloc la dispoziţie pentru a se apăra.

“Graba strică treaba. Decizia nu respectă Statutul. Nu ar fi prima dată când BPN citeşte după ce decide. Iată de ce consider că e un abuz. Un abuz susţinut de un calcul politic eronat. Multumesc foarte mult tuturor celor care mi-au trimis mesajele lor de susţinere. Ei mă vor ajuta să mă bat pentru dreptate!”, susţine el.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului. Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Cele mai citite

Conducerea ascunde sub preș problemele din instituție

Într-un act fără precedent, conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a emis un drept la replică fără a furniza argumente solide, acuzând...

13 traficanți de droguri, reținuți de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au reţinut 13 traficanţi de droguri, care aduceau din Olanda, prin intermediul unor firme de curierat, importante cantităţi de substanţe cu efect...

Cum eficientizezi interacțiunea cu clienții cu soluții de top precum omnichannel

În era digitală actuală, gestionarea eficientă a interacțiunilor cu clienții devine crucială pentru succesul afacerilor. Soluțiile omnichannel, inclusiv softurile de call center, reprezintă opțiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă