25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăPoliticăPrimarul Zalăului, Ionel Ciunt, a fost ales preşedinte PSD Sălaj

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt, a fost ales preşedinte PSD Sălaj

Alegerea unei noi echipe de conducere a PSD Sălaj a avut loc în cadrul unei conferinţe judeţene extraordinare a partidului, pentru funcţia de preşedinte candidând Ionel Ciunt şi fostul prefect, Florin Florian.

Dintre cei 106 delegaţi prezenţi la conferinţă, 62 i-au acordat votul lui Ionel Ciunt şi 44 contracandidatului acestuia.

“Vă mulţumesc că mi-aţi acordat încrederea. E o misiune grea, dar dacă asta mi-am dorit, asta s-a întâmplat. (…) Avem treabă multă şi de luni o să discutăm într-adevăr de măsurile care se impun, măsuri eficiente, măsuri prin care să câştigăm şi să reconstruim organizaţiile locale din fiecare comună, măsuri care, în final, desigur, să ne ducă spre victorie la alegerile care urmează”, a precizat, după alegerea sa ca preşedinte al PSD Sălaj, Ionel Ciunt, citat de Agerpres.

În vârstă de 56 de ani, Ionel Ciunt este de profesie medic veterinar, specializat în igiena alimentelor.

În plan profesional a fost director executiv la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Sălaj, de două ori prefect, administrator public al judeţului şi, din 2016, primar al Zalăului.

În plan politic a ocupat, până miercuri, funcţia de preşedinte al PSD Zalău, el fiind înlocuit de Călin Forţ.

În urma alegerilor de joi, echipa de conducere a PSD Sălaj a fost completată Sergiu Panie, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, ca preşedinte executiv, şi Alin Demle, antreprenor, consilier judeţean, ca secretar executiv.

Cele mai citite

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă