12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialAvertisment: Mai multe stații de METROU ar putea fi închise pentru o...

Avertisment: Mai multe stații de METROU ar putea fi închise pentru o săptămână, din cauza lucrărilor de renovare. Care sunt stațiile vizate

Stațiile de metrou cu o singură ieșire ar putea fi închise, timp de o săptămână, pentru modernizarea sistemului de acces, relatează Digi24. Este vorba de Pantelimon, Apărătorii Patriei, Berceni, Costin Georgian, Tineretului, Brîncoveanu, Victoriei 2, Leonida şi Basarab 1. Șeful Metrorex a specificat faptul că, în aceste stații, accesul călătorilor va fi restricționat din motive de siguranță.

Nu a fost anunțată o dată fixă de începere a lucrărilor, însă, Metrorex a mai menționat că modificările vor viza și înlocuirea tuturor aparatelor vechi de validare a cartelelor de acces la metrou.

Renovarea staţiilor de metrou vine ca urmare a controlului făcut anul trecut de ISU, în toate cele 54 de staţii din reţeaua metroului. Din cauza neregulilor descoperite de inspectori, Metrorex a primit o amenda de peste 13.000 de lei.

 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă