15.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialRestricţii pentru şoferiţele din Bucureşti

Restricţii pentru şoferiţele din Bucureşti

Vremea proastă de la mijlocul lunii decembrie a dat peste cap traficul din Bucureşti.

Fireşte, ca de fiecare dată, o contribuţie însemnată la această reuşită au avut şi agenţii de circulaţie, care s-au aruncat în intersecţie la primii fulgi de lapoviţă şi, în doar câteva minute, au creat un haos aproape perfect.

Carnetele predate la Secţiile de Poliţie

Poate pentru a se răzbuna şi ei pe cineva, sau poate pentru că, într-adevăr, era cazul, Poliţia Rutieră din Bucureşti a înaintat o hotărâre de urgenţă, prin care şoferiţelor li se suspendă dreptul de conducere până la îmbunătăţirea vremii, res­pec­tiv lunile martie-aprilie.

Citeşte mai multe despre hotărâre pe noul site Academia Caţavencu.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă