16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialUn timişorean, surpriza laureaţilor rugby-ului românesc

Un timişorean, surpriza laureaţilor rugby-ului românesc

Una dintre cele mai mari surprize din sportul românesc în anul 2011 a fost echipa de rugby RCM Timişoara, care, condusă de pe margine de către Cosmin Cioriciu, a întrerupt dominaţia celor de la CSM Baia Mare în acest sport.

Chiar dacă nu s-au calificat în finala campionatului, bănăţenii au câştigat Cupa României chiar în faţa băimărenilor, performanţă suficientă pentru ca Cioriciu să fie desemnat cel mai bun antrenor din România la acest sport, în ancheta realizată chiar de către Federaţia Română de Rugby. Cioriciu a fost votat de către antrenorul federal Daniel Mitrea, de managerul Academiei de Rugby, Robert Antonin şi de către Hari Dumitraş, directorul Naţional de Dezvoltare.

Ailenei, cel mai bun junior

Aceştia i-au acordat 13 puncte din 15 posibile, iar cu cele trei puncte bonus primite din partea site-ului FRR.ro a obţinut 16 puncte, cu două peste antrenorul băimărenilor, Eugen Apjok, câştigătorul de anul trecut.

O altă surpriză în clasamentul federaţiei a fost la capitolul juniori, clasament pe care l-a câştigat un jucător care a retrogradat din SuperLigă. Răzvan Ailenei este rugbystul Universităţii Cluj, formaţie care va juca din luna martie în Divizia Naţională, însă a fost desemnat cel mai bun junior al României, poate o nouă demonstraţie de ce viitorul în rugby-ul din România nu este deloc unul luminos.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă