19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleMisterul monoliților continuă

Misterul monoliților continuă

După ce la sfârșitul anului trecut întreaga lume vorbea despre monoliții misterioși apăruți peste noapte mai întâi în Utah, SUA, apoi și în România, obiectele enigmatice revin.

De data aceasta, este vorba despre 3 astfel de monoliți care au apărut peste noapte în București. Aceștia par a fi amplasați strategic, unul dintre ei găsindu-se chiar în varful unui deal din parc.

Misterul este cu atât mai greu de descifrat de data aceasta, având în vedere că monoliții apăruți acum sunt inscripționați și cu o serie de simboluri. La o primă vedere, simbolurile de pe noii monoliți par a fi fără legătură între ele, însă oamenii sunt convinși că ele transmit un mesaj.

“Partea bună este că acum avem ceva de care să ne legăm în încercarea de a descifra cine și de ce ne-a transmis acești monoliți. Partea mai puțin bună e că nu avem un punct de referință clar, o situație precedentă care să ne servească drept cheie, să-i spunem, prin care să interpretăm aceste mesaje. Încă nu știm dacă sunt în legătura cu evenimentele religioase de la această data, dar inscriptiile parcă sunt din alta zonă. Nu pot sa vă spun chiar acum o concluzie” a declarat George, jogger din parc.

Pentru cei care vor să vadă misterioșii monoliți cu ochii lor și să încerce să descifreze mesajele inscripționate pe ei, aceștia se găsesc în Parcul IOR din București.

Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă