10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăTechBogdan Diaconu și Liviu Dragnea au discutat, la Parlament, despre constituirea alianței...

Bogdan Diaconu și Liviu Dragnea au discutat, la Parlament, despre constituirea alianței BINE

Președintele PRU, Bogdan Diaconu, a avut, luni, la Parlament, o întrevedere de aproximativ cu șeful PSD, Liviu Dragnea. La ieşire, Diaconu a afirmat că liderul social-democrat l-a felicitat pentru constituirea alianţei Blocul Identităţii Naţionale în Europa (BINE), informează News.ro.

Întrebat ce a vorbit cu Liviu Dragnea, Diaconu a spus că discuţia a vizat alianţa BINE. El a refuzat să dea mai multe detalii, spunând doar că Liviu Dragnea l-a felicitat pentru demersul de constituire a alianţei.

Trei dintre partidele româneşti, Partidul România Unită (PRU), Partidul România Mare (PRM) şi Partidul Noua Dreaptă (PND),au anunţat duminică formarea unei alianţe politice intitulată BINE – Blocul Identităţii Naţionale în Europa. Decizia a fost anunţată de Bogdan Diaconu, care a spus că alianţa nu va colabora cu Victor Ponta sau cu Daniel Constantin.

Bogdan Diaconu a precizat că alianţa va fi condusă de trei co-preşedinţi: el, Adrian Popescu (PRM) şi Tudor Ionescu (PND).

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă