16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialBREAKING NEWS. Mii de siliconate din România vor fi rechemate de urgenţă...

BREAKING NEWS. Mii de siliconate din România vor fi rechemate de urgenţă în service! Vezi despre cine e vorba.

ŞOCANT. Mii de femei din întreaga lume au fost rechemate de urgenţă în service din cauza unor implanturi mamare defectuoase.

Cercetătorii francezi au descoperit că Protezele mamare „Poly Implant Protheses” (prescurtate PIP) sunt foarte periculoase pentru utilizatori/utilizatoare. Printre efectele adverse se numără: sâni lăsaţi, dispariţia sânilor, trei sâni, sâni în zona lombară/cervicală, sâni pe fund, sfârcuri pe buric.

Numai în Franţa, peste 50.000 de femei, bărbaţi, metrosexuali, transsexuali şi hipsteri sunt afectaţi de calitatea proastă a siliconului.

Pe lângă faptul că nu sunt ecologice şi biodegradabile, din studiu mai reiese că pungile de silicon prezintă serioase probleme de siguranţă, printre care amintim: lipsa ESP, ABS, ASR, fără control al tracţiunii sau mânere.

Producătorii au negat însă existenţa unei probleme serioase la modele, adăugând că siliconul a fost testat înainte în saltele, pentru izolare ţevi, izolare termopane şi circuite integrate.

În România printre cei care s-au tunat cu PIP se numără: Mircea Badea, Naomi, Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu şi Simona Senzual.

Vezi ce măsuri au luat vedetele pe site-ul Academia Caţavencu.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă