18.4 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Cel mai ciudat sărut din istorie! Vezi cum se sărută doi...

VIDEO. Cel mai ciudat sărut din istorie! Vezi cum se sărută doi tineri virgini în ziua nunţii

Un clip în care doi tineri virgini se sărută pentru prima dată în ziua nunţii, face senzaţie pe internet.
Cei doi tineri sunt protagoniştii reality show-ului Virgin Diaries, difuzat de postul de televiziune TLC şi au devenit celebri, chiar înainte de difuzarea emisiunii, datorită clipului de prezentare realizat de compania care produce emisiunea, potrivit dailymail.co.uk.

Clipul are peste 1 milion de vizualizări pe Youtube în numai trei zile şi descrie modul stângaci în care cei doi se sărută pentru prima oară, în faţa preotului şi a invitaţilor de la nuntă.

Prima reacţie negativă pe care cei doi au stârnit-o a venit din partea unui bărbat, despre care se presupune că ar fi tatăl miresei, care şi-a acoperit faţa de ruşine şi a început să râdă.

Emisiunea Virgin Diaries este o incursiune în viaţa tinerilor adulţi care trăiesc ca virgini într-o societate care face presiuni asupra lor pentru a renunţa la acest statut.

edetele show-ului au ales să se abţină de la sex din motive diferite cum ar fi cele religioase sau cele legate de stilul de viaţă.

 

 

Cele mai citite

Interviul lui Volodimir Zelenski – bombă cu ceas pentru Occident

Se apropie Summitul aniversar al NATO de la Washington, din 9 -11 iulie 2024. Se împlinesc 75 de ani de la înființarea Alianței militare. Liderul de...

Luxemburg: Expoziție dedicată aportului Familiei Regale la aderarea României în NATO și Uniunea Europeană

În seara de miercuri, 22 mai, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au avut bucuria unei frumoase și emoționante întâlniri cu comunitatea de români...

SMIS, stăpâna consultanței mascate în învățământ! Scrie proiecte gratuite și vinde logouri supravaluate

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL au explodat în 2023 după ce a pus mâna pe zeci de contracte de...
Ultima oră
Pe aceeași temă