15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Cel mai ciudat sărut din istorie! Vezi cum se sărută doi...

VIDEO. Cel mai ciudat sărut din istorie! Vezi cum se sărută doi tineri virgini în ziua nunţii

Un clip în care doi tineri virgini se sărută pentru prima dată în ziua nunţii, face senzaţie pe internet.
Cei doi tineri sunt protagoniştii reality show-ului Virgin Diaries, difuzat de postul de televiziune TLC şi au devenit celebri, chiar înainte de difuzarea emisiunii, datorită clipului de prezentare realizat de compania care produce emisiunea, potrivit dailymail.co.uk.

Clipul are peste 1 milion de vizualizări pe Youtube în numai trei zile şi descrie modul stângaci în care cei doi se sărută pentru prima oară, în faţa preotului şi a invitaţilor de la nuntă.

Prima reacţie negativă pe care cei doi au stârnit-o a venit din partea unui bărbat, despre care se presupune că ar fi tatăl miresei, care şi-a acoperit faţa de ruşine şi a început să râdă.

Emisiunea Virgin Diaries este o incursiune în viaţa tinerilor adulţi care trăiesc ca virgini într-o societate care face presiuni asupra lor pentru a renunţa la acest statut.

edetele show-ului au ales să se abţină de la sex din motive diferite cum ar fi cele religioase sau cele legate de stilul de viaţă.

 

 

Cele mai citite

Încă o dronă în apropierea bazei de la Kogălniceanu, după cele trei drone de acum două zile

Forțele Aeriene Române au identificat o dronă în zbor, în apropierea aeroportului civil și a Bazei Aeriene 57 din localitatea Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). "Miercuri,...

Liviu Harosa, avocat în dosarul Roșia Montană: “Lupta juridică a fost ca o mlaștină, a fost imensă”

Litigiul Roșia Montană a dus la 54 de procese, a căror soluționare, în beneficiul cetățenilor și al statului român, a impus o muncă imensă,...

Hidroelectrica și Masdar semnează pentru extinderea scopului acordului de colaborare

O delegație a Hidroelectrica, condusă de Karoly Borbely, președinte al directoratului societății, participă la vizita de lucru în Emiratele Arabe Unite, care are loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă