13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialGuvernatorul Rezervaţiei Delta Dunării îi critică pe Dragnea și Grindeanu, după partida...

Guvernatorul Rezervaţiei Delta Dunării îi critică pe Dragnea și Grindeanu, după partida de pescuit: Ar fi putut să arate captura, să o pupe şi să îi dea drumul. Replica lui Liviu Dragnea: Vorbeşte ca să se afle în treabă. L-a păcălit cineva că va fi schimbat, e nervos?

UPDATE 18.14: Șeful PSD, Liviu Dragnea, i-a dat o nouă replică guvernatorului Deltei Dunării, Grigore Baboianu, după ce acesta l-a acuzat pe social democrat că s-a lăudat cu știucile capturate, în loc să promoveze pescuitul sportiv.

„Nu ştiu cine este acest personaj, nu ştiu cum se numeşte, n-am auzit de el, sincer. Nu orice ştiucă pe care o prinzi trebuie să o pupi. Eventual, se zice că trebui să pupi prima ştiucă care la mine a fost acum mulţi ani. În al doilea rând, eu nu capturez peşti. Orice peşte pe care l-am prins a fost eliberat înapoi în apă, nu numai la acea partidă de pescuit”, a declarat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă, subliniind că Baboianu nu are cum să ştie dacă a pescuit în Delta Dunării sau în altă parte.

„Vorbeşte ca să se afle în treabă. A auzit ceva că va fi schimbat, l-a păcălit cineva că va fi schimbat, e nervos?”, a mai spus Dragnea.

14.00: La ieșirea de la ÎCCJ, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă a văzut declarațiile guvernatorului Rezervației Delta Dunării în legătură cu partida de pescuit. El a spus că "a arătat captura, i-a dat drumul, dar nu a pupat-o".

"Nu am văzut declarația asta. Am arătat captura, i-am dat drumul, nu am pupat-o. Dacă domnul Guvernator consideră că e greșit, să îmi dea un mail", a spus Liviu Dragnea.


Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu, i-a criticat, la Europa FM, pe premierul Sorin Grindeanu şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru că, în loc să promoveze pescuitul sportiv, s-au lăudat cu zecile de ştiuci capturate în Deltă. 

La sfârşitul lunii martie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe Facebook că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este "foarte bine pentru un începător” care nu a pus niciodată mâna pe lansetă. Dragnea a postat şi fotografii de la pescuit.

"Domnul premier şi domnul preşedinte al partidului (n.r. PSD) au avut acele permise de intrare în Delta Dunării. M-aş fi bucurat dacă cei doi sau unul din ei arătând o ştiucă de dimensiunile… este un trofeu! Nu poţi să-l laşi să moară! Ar fi putut demonstrativ, să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: «Domnule, aşa faceţi în Delta Dunării!». Dar, cu siguranţă, la următoarea descindere, un alt guvernator va putea să arate un astfel de exemplu din partea…", a spus guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu.

Întrebat de ce vorbeşte despre un alt guvernator, Baboianu a răspuns: "Pai dacă dau astfel de exemple…".

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a refuzat să spună unde anume au făcut  premierul Sorin Grindeanu şi liderul PSD capturile de ştiuci.

Liviu Dragnea a precizat, pe pagina sa de Facebook, că a practicat pescuit sportiv în Delta Dunării și că a dat drumul peștilor.

Cele mai citite

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă