23.3 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialCeaţa ameninţă şoferii pe drumurile României

Ceaţa ameninţă şoferii pe drumurile României

Circulaţia rutieră este îngreunată, luni dimineaţă, din cauza ceţii, pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene, dar şi pe segmente ale Autostrăzii Bucureşti-Constanţa şi ale Autostrăzii Bucureşti-Piteşti, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, potrivit Mediafax.

Conform sursei citate, vizibilitatea este redusă sub 100 de metri, ajungând, pe alocuri, şi la 50 de metri, pe multe drumuri naţionale şi judeţene, dar şi pe segmente ale Autostrăzii Bucureşti-Constanţa şi ale Autostrăzii Bucureşti-Piteşti.

Judeţele în care există astfel de probleme din cauza ceţii sunt: Ialomiţa, Alba, Argeş, Giurgiu, Prahova, Covasna, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea, Olt, Harghita, Suceava, Brăila, Buzău, Bacău şi Călăraşi.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să utilizeze luminile de întâlnire şi ceaţă pe toate categoriile de drumuri, să circule cu viteză redusă şi să evite depăşirile.

Cele mai citite

Austria învinge Olanda și câștigă Grupa D

Selecţionata Austriei a obţinut o victorie surprinzătoare în faţa Olandei, cu scorul de 3-2, în cadrul Grupei D a Campionatului European de fotbal -...

15 ani de la moartea lui Michael Jackson

Michael Jackson, supranumit „Regele Muzicii Pop”, este comemorat în această zi, pe 25 iunie 2024, la 15 ani de la moartea sa. Artistul legendar...
Ultima oră
Pe aceeași temă