17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialVettel: Ce este mai bun abia acum urmează

Vettel: Ce este mai bun abia acum urmează

Pilotul Sebastian Vettel, care a devenit cel mai tânăr dublu campion mondial din istoria Formulei 1, duminică, la vârsta de 24 de ani, a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei germane Bild, că, pentru el, „ce este mai bun abia cum urmează”, citează Mediafax.

„Mi-ar părea rău ca oamenii să spună: s-a terminat, mai bine de atât nu se poate. În ceea ce mă priveşte, ce este mai bun abia acum urmează. Asta se va întâmpla chiar şi atunci când nu voi mai pilota în Formula 1. Spunem adesea că îţi atingi Zenitul, însă nu este valabil în cazul meu. Mi-am găsit o pasiune în viaţă şi vreau să mă bucur de ea. Este fabulos”, a declarat Vettel.

Pilotul german a adăugat că din familia sa cel mai mult s-a bucurat tatăl său şi că acum, după câştigarea titlului mondial, îşi doreşte să doarmă cât mai mult.

Sebastian Vettel (Red Bull) a câştigat pentru a doua oară consecutiv Campionatul Mondial de Formula 1 după ce a încheiat, duminică, Marele Premiu al Japoniei pe locul 3, cursa fiind câştigată de Jenson Button (McLaren-Mercedes), care a fost urmat de Fernando Alonso (Ferrari).

Vettel, în vârstă de 24 de ani, 3 luni şi 6 zile, a devenit cel mai tânăr dublu campion mondial din istorie, după ce primul titlu l-a obţinut în 2010. Precedentul cel mai tânăr dublu campion mondial a fost spaniolul Fernando Alonso, la 25 de ani şi aproape trei luni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă