18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleItalianca Diletta Leotta nu se teme de coronavirus

Italianca Diletta Leotta nu se teme de coronavirus

În plină isterie declanşată de coronavirus, italianca Diletta Leotta, una dintre cele mai sexy jurnaliste de sport din lume, a mers la sala de fitness. Asta în pofida recomandărilor medicilor, care spun că populaţia ar trebui să evite locurile aglomerate.

Deși Italia este cea mai afectată ţară de coronavirus din Europa, Diletta Leotta a dorit să le dea conaţionalilor un strop de curaj. Prezentatoarea de la DAZN s-a filmat în sala de fitness şi apoi a comentat: „Ştiu că aceste locuri sunt interzise în perioada asta”.

Încercarea Dilettei de a transmite că oamenii trebuie să ducă o viaţă cât mai normală, în ciuda fricii provocate de coronavirus, a fost apreciată de fanii ei: „Ne dai curaj, eşti grozavă”, i-a comentat un fan. „Eşti grozavă, Diletta, când spui că mersul la sală este interzis”, i-a scris un altul.

Blonda a fost însoţită la sala de sport şi de boxerul Daniele Scardina, care îi este logodnic. Relaţia dintre cei doi a început în vara trecută, iar aceștia par foarte fericiţi împreună.

Diletta Leotta are un program mult mai lejer acum, având în vedere că multe dintre partidele de Serie A au fost amânate din cauza temutului virus, de care, se pare, ea nu are teamă.

Cele mai citite

Mii de persoane protestează împotriva lui Vitkor Orban din Ungaria

Mii de maghiari au protestat împotriva premierului naționalist Viktor Orban, în cadrul unui miting organizat cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare și locale...

Un concert al unei orchestre din Hamburg a fost întrerupt de o mașină de spălat

Incident nefericit la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg. În timpul unui spectacol în curs de desfășurare al renumitei orchestre de stat a Filarmonicii...

Căpitanul din filmul Titanic, Bernard Hill, s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani

Vestea tristă a trecerii în neființă a actorului britanic Bernard Hill a îndoliat comunitatea artistică și fanii din întreaga lume. Bernard Hill, cunoscut pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă