12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalistul Daniel Sturridge, suspendat pentru implicarea în pariuri

Fotbalistul Daniel Sturridge, suspendat pentru implicarea în pariuri

Iniţial, el a primit vara trecută o interdicţie pe şase săptămâni, din care patru cu suspendare, însă Federaţia engleză de fotbal a (FA) a introdus apel la o comisie independentă.

Comisia de apel a dublat de asemenea şi amenda pe care jucătorul trebuie să o achite la 150.000 lire sterline.

FA a deschis ancheta contra lui Daniel Sturridge în noiembrie 2018, când acesta juca la Liverpool. Conform unui comunicat al Federaţiei de la acea vreme, faptele se desfăşuraseră în luna ianuarie a anului 2017, Sturridge fiind bănuit că ar fi furnizat unor terţi informaţii referitoare la jucători, antrenori sau sancţiuni disciplinare, date necomunicate publicului.

Luni, Daniel Sturridge şi-a reziliat luni contractul cu echipa turcă de fotbal Trabzonspor, pentru care a evoluat de la începutul acestui sezon.

Sturridge (30 ani), selecţionat de 26 de ori în naţionala Three Lions, a semnat un acord pe trei sezoane cu gruparea turcă (plus unul suplimentar) în vara anului trecut, când s-a despărţit de fosta sa echipă, FC Liverpool.

Accidentat de mai multe ori pe parcursul acestui sezon, fotbalistul englez a putut disputa doar 16 meciuri în tricoul lui Trabzonspor, în care a înscris 7 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă