17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialConstanţa: Un muncitor a lăsat mai multe localităţi din judeţ fără apă...

Constanţa: Un muncitor a lăsat mai multe localităţi din judeţ fără apă curentă

Un muncitor care lucrează la şoseua de centură a oraşului Constanţa a lăsat mai multe localităţi din judeţ fără apă curentă, după ce a lovit cu un utilaj o conductă magistrală.

În urma incidentului, au rămas fără apă oraşele Ovidiu şi Năvodari, dar şi localităţile Lumina şi Corbu. De asemenea, este afectată şi zona industrială Midia, relatează Realitatea Tv.

Deocamdată, nu se poate interveni în zona afectată, echipele regiei de apă urmând să înceapă lucrările de remediere a defecţiunii după ce va fi oprită pomparea apei pe conducta magistrală, presiunea apei fiind foarte mare. Martorii spun că, în urma incidentului, înălţimea apei care ţâşnea din conducta magistrală atingea circa 30 de metri.

Apa din conductă curge către marginea oraşului, traversează DN 2A Constanţa-Hârşova-Slobozia, încurcând şi traficul rutier. Circulaţia rutieră este afectată pe şoseaua care leagă municipiul Constanţa de Podul de la Giurgeni. Poliţia rutieră a trimis în zonă mai mai multe echipaje. Poliţiştii îi atenţionează pe şoferi să reducă viteza când trec prin zona afectată.

Zona unde s-a produs avaria, la ieşirea din localitatea Midia, este păzită de angajaţi ai firmei constructoare. De asemenea, în zonă au fost trimise echipaje de jandarmi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă