15.3 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăGDPRFemeia care a vrut să se sinucidă pentru că are sânii prea...

Femeia care a vrut să se sinucidă pentru că are sânii prea mari

Ceea ce pentru unele femei poate fi o binecuvântare, pentru o britanică de 41 de ani a devenit un blestem. Kerrie Jewell se plânge că are sânii prea mari, motiv pentru care a vrut să-şi pună capăt zilelor. Femeia îi imploră acum pe medici să-i facă o operaţie de micşorare a sânilor.

Cu o circumferinţă de peste 100 de centimetri la bust, Kerrie poartă cupa HH la sutien, scrie Daily Mail. La aşa o mărime, Kerrie îşi cumpără sutienele la comandă. Pe un astfel de produs plăteşte în jur de 50 de lire. Timp de 25 de ani, bărbaţii au făcut glume pe seama mărimii bustului ei. Uneori chiar au hărţuit-o.

Sătulă de comentariile răutăcioase ale celor din jur, Kerrie a încercat chiar să se sinucidă. „Mi-era ruşine de mine însămi. Nu mai puteam îndura glumelor bărbaţilor. Zile întregi cădeam în depresie”, povesteşte femeia. Singura persoană despre care spune că îi este alături şi care o înţelege este soţul ei, Craig.

Glumele celor din jur nu sunt însă singurele dezavantaje, spune britanica. Din cauza greutăţii sânilor, Kerrie are dureri de spate, umeri şi picioare. „Mă dor enorm umerii, spatele şi picioarele şi abia mă pot apleca”, spune ea.

Mai mult, pielea de sub sâni i se inflamează, formându-se constant abcese. La începutul acestui an, femeia a fost internată în spitalul universitar James Cook pentru a-i fi tratate abcesele de sub sâni. „Mi s-a făcut atunci şi o mamografie. Totul a fost extrem de dureros”, povesteşte Kerrie, ai căror sâni au crescut din adolescenţă şi până acum de la cupa DD la HH.

Medicii i-au recomandat iniţial să slăbească, dar scăderea în greutate nu a ajutat-o. De aceea, Kerrie ar vrea să facă o operaţie estetică de micşorare a sânilor.

„Nu vreau să arăt ca un top model. Vreau doar să fiu un om normal, să nu mai fiu tachinată”, mărturiseşte femeia.

Cele mai citite

Poliția daneză investighează două explozii în apropierea Ambasadei Israelului din Copenhaga

Poliția din Copenhaga a anunțat că investighează două explozii produse miercuri în apropierea Ambasadei Israelului, situată în nordul capitalei daneze. Potrivit autorităților, nu au...

Benjamin Netanyahu promite că va răzbuna atacul Iranului: „ va plăti prețul pentru asta”

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a afirmat marţi seară că Iranul "a comis o greşeală gravă" atacând ţara sa şi că "va plăti preţul pentru...

Numărul contractelor pe salariul minim a scăzut la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani

Numărul contractelor de muncă plătite cu salariul minim pe economie a scăzut semnificativ în luna septembrie 2024, ajungând la 1,09 milioane, cea mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă