4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSportPSD: Lฤƒzฤƒroiu a sfidat grosolan autoritatea Parlamentului

PSD: Lฤƒzฤƒroiu a sfidat grosolan autoritatea Parlamentului

VicepreลŸedintele Departamentului de educaลฃie al PSD, Gabriel Ispas, a susลฃinut, joi, într-o conferinลฃฤƒ de presฤƒ, cฤƒ ministrul Muncii, Sebastian Lฤƒzฤƒroiu, a sfidat într-un mod grosolan autoritatea Parlamentului la audierea din comisia de specialitate a Camerei Deputaลฃilor, informeaza Agerpres.

Ispas a afirmat cฤƒ Lฤƒzฤƒroiu ar trebui sฤƒ îลŸi cearฤƒ scuze pentru atitudinea pe care a avut-o la audierea din comisie ลŸi pentru acuzele pe care le-a adus unora dintre membri.

„ลขinem sฤƒ-i reamintim domnului Lฤƒzฤƒroiu cฤƒ puterea Parlamentului derivฤƒ de la popor ลŸi cฤƒ poporul îลŸi manifestฤƒ toate atribuลฃiile prin intermediul celor aleลŸi. Constituลฃia României consacrฤƒ dependenลฃa Guvernului de Parlament, ลŸi nu a Parlamentului de Guvern”, a spus el.

Ministrul Muncii, Sebastian Lฤƒzฤƒroiu, a avut un schimb de replici cu deputatul PSD Aura Vasile, marลฃi, la Comisia pentru Muncฤƒ de la Camerฤƒ, pe tema dialogului pฤƒrลฃii române cu puterea de la Madrid în condiลฃiile restricลฃiilor de pe piaลฃa muncii impuse de Spania românilor.

MiniลŸtrii Lฤƒzฤƒroiu ลŸi Baconschi au venit, marลฃi, la Parlament, pentru a discuta cu reprezentanลฃii Comisiei pentru Muncฤƒ despre restricลฃiile de pe piaลฃa muncii impuse de Spania românilor.

Dupฤƒ ce a expus situaลฃia legatฤƒ de restricลฃiilor de pe piaลฃa muncii, Lฤƒzฤƒroiu a întrebat-o pe deputatul PSD Aura Vasile dacฤƒ ea ลŸi partidul ei au discutat cu premierul socialist Zapatero în legฤƒturฤƒ cu acest subiect.

PreลŸedintele Comisiei, deputatul PNL Victor Paul Dobre, i-a rฤƒspuns ministrului Lฤƒzฤƒroiu cฤƒ Guvernul ar fi trebuit sฤƒ discute cu social-democraลฃii pentru o colaborare în vederea unui dialog cu socialiลŸtii aflaลฃi la putere în Spania.

La rândul sฤƒu, Aura Vasile i-a rฤƒspuns lui Lฤƒzฤƒroiu subliniind cฤƒ ea a fost aleasฤƒ în funcลฃie, în timp ce el este „numit”. „Domnule ministru, nu vฤƒ dau voie sฤƒ vorbiลฃi peste mine. Diferenลฃa dintre mine ลŸi dumneavoastrฤƒ este cฤƒ eu sunt aleasฤƒ iar dumneavoastrฤƒ sunteลฃi numit”, a spus Aura Vasile.

Ea a sugerat apoi cฤƒ la discuลฃii cu premierul socialist Zapatero ar fi trebuit sฤƒ fie trimiลŸi reprezentanลฃi ai UNPR, „care se revendicฤƒ de stânga”.

Ulteriror, Lฤƒzฤƒroiu s-a arฤƒtat deranjat de faptul cฤƒ a tot fost întrerupt de deputaลฃi ai opoziลฃiei. Lฤƒzฤƒroiu i-a spus preลŸedintelui Comisiei cฤƒ la urmฤƒtoarele discuลฃii va trimite un secretar de stat dacฤƒ el, ca ministru, nu este respectat.

Discuลฃiile în contradictoriu au continuat apoi mai multe minute, Sebastian Lฤƒzฤƒroiu revenind, la un moment dat, la subiecte legate de PSD. „Iar ajungeลฃi la PSD? Suntem în opoziลฃie, omule, de cinci ani”, i-a replicat un deputat PSD din Comisie ministrului Muncii. „ลži o sฤƒ mai staลฃi încฤƒ cinci ani”, i-a rฤƒspuns Lฤƒzฤƒroiu, subiectul încheindu-se odatฤƒ cu ieลŸirea din salฤƒ a ministrului Baconschi

Cele mai citite

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...

Donald Trump รฎl atacฤƒ pe Zelenski: Nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ รฎnceapฤƒ acest rฤƒzboi

PreลŸedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cฤƒrui ลฃarฤƒ a fost invadatฤƒ de Rusia la 24 februarie 2022, "nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ...

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ