19.3 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialScrisori de dragoste pentru a salva Poşta americană

Scrisori de dragoste pentru a salva Poşta americană

O senatoare americană le-a sugerat marţi americanilor, într-o audiere parlamentară, să le scrie scrisori celor dragi pentru a salva Poşta, care se confruntă cu dificultăţi financiare, relatează AFP, citată de Mediafax.

„Eu cred că, dacă vom începe să exploatăm piaţa scrisorilor către cei dragi, vom fi uimiţi de ceea ce s-ar putea întâmpala de sărbători”, a declarat Claire McCaskill, congresmen democrat din Missouri.

McCaskill s-a declarat convinsă de faptul că serviciul poştal nu este destinat, în continuare, unui declin fatal.

„Nu cred că trebuie să abandonăm ideea de a ne aşeza şi a scrie o scrisoare în care să ne aşternem pe hârtie gândurile, rugăciunile şi speranţele faţă de o fiinţă care ne este dragă, şi să facem totul în mod electronic începând de azi”, a spus ea.

„Nu vreau să o lăsaţi baltă. Iar dacă veţi face acest lucru, veţi fi surprinşi de modul în care puteţi stabiliza serviciul clasic de poştă”, a spus ea, adresându-se directorului Poştei, Patrick Donahoe.

„Categoric, suntem de acord sută la sută”, i-a răspuns el, anunţând că Poşta va lansa în această toamnă o campanie publicitară asupra „valorii corespondenţei ca legătură fizică” între corespondenţi.

„Mulţumesc, doamnă senator. Suntem deschişi oricărei sugestii, iar a dumneavoastră este formidabilă. Ar trebui să le scriem mai multe scrisori celor pe care-i iubim”, a spus după aceea preşedintele Comisiei parlamentare, democratul Joe Lieberman.

„Vă voi sugera să faceţi un prim pas în acest sens, trimiţând una senatorului (Scott) Brown”, a glumit el, referindu-se la un republican care urma să ia cuvântul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă