20 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialCFR Călători va aloca până la 100 milioane lei pentru modernizarea a...

CFR Călători va aloca până la 100 milioane lei pentru modernizarea a 30 de locomotive electrice

CFR Călători va derula în septembrie şi octombrie licitaţii pentru modernizarea a cinci până la 30 de locomotive electrice, contractele însumând între 17,4 milioane lei şi circa 100 milioane lei fără TVA, în funcţie de numărul de locomotive, a anunţat miercuri compania, transmite NewsIn.

Pe 30 septembrie va avea loc procedura de negociere cu publicarea prealabilă a unui anunţ de participare pentru modernizarea a patru până la 15 de locomotive de tip LE 5100 KW.

Ofertele se vor depune până la data de 30 septembrie, ora 10.00, la sediul CFR Călători, şi vor fi deschise la ora 11:00.

Procedura se va finaliza cu încheierea unui acord cadru de prestări servicii, cu valabilitate până la data de 3 decembrie 2012, cu o valoare estimată între 14,4 milioane lei şi 54 milioane lei fără TVA.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, fondurile fiind asigurate de la bugetul de stat.

Cea de-a doua licitaţie se va derula pe 12 octombrie şi vizează servicii de modernizare a până la 15 locomotive de tip LE 3400 KW, valoarea contractului fiind cuprinsă între trei milioane lei şi 45 milioane lei fără TVA.

Ofertele vor fi depuse până la ora 10.00, la sediul CFR Călători, şi vor fi deschise la ora 11.00.

Contractul are o perioadă de derulare de 13 luni.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri proprii.

Cele mai citite

Europa domină topul țărilor cu cea mai bună calitate a vieții; Pe ce loc se află România

Conform unui raport publicat de US News and World Report, țările europene ocupă majoritatea primelor zece poziții în clasamentul celor mai bune națiuni din...

Schimbări radicale la FCSB după victoria cu RFS! 7 jucători, out din primul 11 pentru meciul cu Sepsi

Patronul Gigi Becali pregătește o restructurare semnificativă a echipei FCSB pentru duelul cu Sepsi. După o victorie impresionantă cu RFS în Europa League, în care...

Oficialii americani avertizează că furtuna slăbită Helene rămâne încă „periculoasă”

Helene a fost retrogradată la o furtună tropicală vineri, la câteva ore după ce a atins uscatul ca un uragan puternic în statul american...
Ultima oră
Pe aceeași temă