19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportRB Leipzig, calificată în "sferturile" Champions League

RB Leipzig, calificată în “sferturile” Champions League

RB Leipzig se impusese şi în prima partidă, de la Londra, cu 1-0.

Austriacul Marcel Sabitzer (10, 21) şi Emil Forsberg (87) au adus o victorie meritată în faţa unei formaţii care a fost departe de nivelul demonstrat în sezonul trecut.

Căpitanul echipei din Leipzig a deschis scorul în minutul 10, cu un şut de la circa 20 de metri, la care portarul Lloris nu a reuşit să ajungă. Sabitzer a majorat avantajul gazdelor (21), marcând cu capul din centrarea lui Angelino, la colţul scurt, cu toată opoziţia lui Lloris.

RB Leipzig a fost periculoasă şi prin Werner (28), dar Lloris a blocat, iar apoi Dier a degajat.

Echipa antrenată de Mourinho a avut o singură oportunitate notabilă în prima parte, prin Lo Celso (41), şutul său fiind respins de portarul maghiar Gulacsi.

Tottenham a ratat o singură ocazie bună de a marca în repriza secundă, prin Alli (74), care l-a ţintit pe Gulacsi, la centrarea lui Lucas Moura.

RB Leipzig a încheiat conturile în minutul 87, prin suedezul Forsberg, la puţine secunde de la intrarea sa pe gazon, scandinavul marcând după o minge pe care apărarea oaspete nu a reuşit să o respingă.

Meciul de pe RB Arena s-a desfăşurat cu spectatori.

Cele mai citite

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...
Ultima oră
Pe aceeași temă