13.9 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialRețetă de weekend: Salată de morcovi cu căpșuni

Rețetă de weekend: Salată de morcovi cu căpșuni

Este o salată rapidă și de sezon, o combinație de texturi și gusturi proaspete, gata în 5 minute.

Ingrediente

* 1 morcov

* 4-5 căpșuni, 4 linguri fulgi de migdale

* 1 fir mentă proaspătă

* 3 linguri ulei de măsline extravirgin

* 1,5 lingură oțet balsamic

* sare si piper

Mod de preparare

Morcovul se curăță și se taie fâșii cu ajutorul aparatului de curățat sau a unei mandoline. Căpșunile spălate se taie în sferturi. Se așază pe farfurie fâșiile de morcov, sferturile de căpșuni și se stropesc cu uleiul și oțetul. Se presară cu fulgii de migdale și frunzele de mentă tocate. La sfârșit se asezonează cu puțină sare și piper.

 

Andra Iliaș

andrailias.ro

Cele mai citite

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Slănic Prahova: Urmează noi evacuări ale populației din zona craterului produs

Alți locuitori din Slănic, din apropierea craterului produs de surparea unei străzi, vor fi evacuați, joi, după ce autoritățile din Prahova au primit informațiile...

Dan Șucu, prima reacție după ce Rapidul a ratat toate obiectivele în acest sezon

După ce Rapidul a ratat toate obiectivele în acest sezon, Dan Şucu se declară dezamăgit și afirmă că managerii nu au apărat interesele clubului...
Ultima oră
Pe aceeași temă