17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Mircea Dinescu şi-a distrus BMW-ul într-un accident

UPDATE: Mircea Dinescu şi-a distrus BMW-ul într-un accident

UPDATE: Octavian Popescu, managerul Spitalului Municipal din Caracal a declarat: „Într-adevăr, Mircea Dinescu a fost adus la UPU a spitalului, în jurul prânzului, pentru a i se acorda primul ajutor şi a fi supus unor investigaţii medicale, el fiind victima unui accident de circulaţie.

Starea de sănătate a poetului este bună, el suferind doar răni minore. Piciorul stâng i-a fost pus în ghips pentru o perioadă scurtă de timp, ca să i se protejeze rana suferită la acest membru, undeva la gambă. Am înţeles că va trebui să ţină ghipsul cam o săptămână. În scurt timp, el va părăsi spitalul din Caracal, rezultatele investigaţiilor fiind bune”, transmite NewsIn.

 

Poetul Mircea Dinescu era singur în autoturism, în momentul producerii accidentului de circulaţie. „Deocamdată nu se poate spune că vina pentru producerea accidentului se datorează şoferului, unei defecţiuni tehnice la autoturism sau stării drumului”, a mai afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

 

Poetul Mircea Dinescu a fost rănit uşor într-un accident de circulaţie petrecut miercuri la prânz, în localitatea Drăghiceni, judeţul Olt, în timp ce se îndrepta către Bucureşti dinspre Cetate. Maşina pe care o conducea fiind complet distrusă, relatează Mediafax.

Dinescu a declarat că maşina sa, un SUV BMW, avea nişte probleme tehnice, iar el intenţiona să o repare odată ajuns la Bucureşti.

„Aveam vreo două becuri aprinse în bord, semn că erau ceva probleme. Nu le-am neglijat, aveam de gând să rezolv totul la Bucureşti, însă nu am mai reuşit să ajung”, a declarat Dinescu, miercuri la prânz.

Poetul a povestit că la un moment dat pe drum, în timp ce avea puţin peste 100 de kilometri la oră, una dintre roţi i s-a blocat, maşina ieşind de pe şosea şi izbindu-se de un copac.

„Din fericire nu era aglomerat, iar din sensul opus nu venea nimeni. M-am izbit de un pom de pe marginea drumului, iar maşina a fost complet distrusă. Eu am scăpat doar cu câteva julituri, deci nu s-a întâmplat, slavă Domnului, nimic grav”, a declarat Dinescu.

El a mai spus că a fost testat de poliţişti pentru alcoolemie, rezultatele indicând că nu a băut absolut nimic, la momentul transmiterii acestei ştiri el declarând că se află „într-un cabinet medical pentru a-i fi îngrijite rănile minore”.

„Am scăpat doar cu câteva julituri, deci pot spune că am mai fentat o dată moartea. Duşmanii mei să mai aştepte”, a declarat Dinescu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ot, comisar Claudia Radu, Mircea Dinescu conducea un autoturism BMW pe DN 6 Caracal-Craiova, iar la un moment dat maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un pom de pe marginea şoselei.

„Şoferul a suferit traumatisme uşoare şi a fost transportat la Spitalul din Caracal”, a declarat Claudia Radu.

În prezent Poliţia Rutieră cercetează împrejurările în care să-a produs accidentul.

Cele mai citite

Anglia riscă excluderea din competițiile internaționale din cauza implicării politicului în fotbal!

UEFA a emis un avertisment grav către Anglia, semnalând posibila excludere a naționalei și cluburilor engleze din toate competițiile internaționale dacă se dovedește implicarea...

Grecia va impune o interdicție de cel puțin un an asupra noilor închirieri pe termen scurt în Atena

Guvernul grec a anunțat că interdicția asupra noilor licențe pentru închirieri pe termen scurt în trei districte din centrul Atenei va fi în vigoare...

PAID anunță sprijin financiar pentru proprietarii afectați de inundațiile recente din estul României

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) a declarat luni că este pregătit să despăgubească rapid și eficient proprietarii de locuințe asigurați, în urma...
Ultima oră
Pe aceeași temă