12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportBaschet: Kevin Durant și alți jucători de la Brooklyn Nets, infectați cu...

Baschet: Kevin Durant și alți jucători de la Brooklyn Nets, infectați cu Covid-19

Transferat de Nets în vara trecută, Durant, care nu a putut juca în acest sezon din cauza unei rupturi la tendonul lui Ahile, încă departe de a fi vindecată, a îndemnat la “prudenţă”.

“Aveţi grijă de voi şi staţi în carantină. O vom scoate noi la capăt”, a spus pentru The Athletic jucătorul în vârstă de 31 de ani, dublu campion al NBA cu Golden State Warriors (2017, 2018) şi MVP-ul sezonului în 2014.

Anterior, franciza din Brooklyn a anunţat că patru jucători ai echipei sale au fost testaţi pozitiv la Covid-19, fără a dezvălui identitatea lor.

Cei patru jucători testaţi pozitiv se adaugă altor trei jucători din NBA a căror identitate este cunoscută: francezul Rudy Gobert, primul caz din NBA pozitiv, coechipierul său de la Utah Jazz, Donovan Mitchell, şi Christian Wood (Detroit Pistons).

Liga a anunţat, miercurea trecută, că suspendă toate meciurile din acest sezon după depistarea primului jucător infectat cu coronavirus, francezul Rudy Gobert.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă