12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportSGG Victor Ponta: Premierul a trecut un test mafiot, cu amenințări. Trebuie...

SGG Victor Ponta: Premierul a trecut un test mafiot, cu amenințări. Trebuie susţinut

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat că premierul Sorin Grindeanu a fost supus în ultimele zile unui "test mafiot aproape, cu amenințări personale" la adresa sa, pe care a reușit să-l treacă, iar acesta a fost motivul determinant pentru care el a acceptat funcția de secretar general al Guvernului.

"Mă consider onorat să lucrez cu domnul Grindeanu, așa cum și domnia sa a lucrat cu mine, atâta timp cât lucrăm pentru binele public. Și sunt cu atât mai mulțumit că lucrez cu domnia sa, cu cât, în ultimele trei zile, a trecut un test pe care eu, care fac politică de destul timp, nu l-am mai văzut. E un test mafiot aproape, și anume, amenințări personale, așa-zise dezvăluiri personale sau tentative de mituire cu funcții bănoase, în care, sincer, domnul Grindeanu nu avea de ce să meargă, pentru că nu are pregătirea necesară. Faptul că a trecut acest test, pentru mine, ca cetățean al României, a fost motivul determinant pentru care am acceptat această funcție. Și vreau să fiți convinși că din această seară ne-am apucat de treabă și la Guvernul României nu se stinge lumina", a declarat Victor Ponta într-o conferință de presă la Palatul Victoria.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă