22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialIRAF premiază elitele studenţeşti

IRAF premiază elitele studenţeşti

IRAF recunoaşte meritele a 40 dintre cei mai buni studenţi ai Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj. Tinerii vor primi câte un abonament complet la festival, care permite accesul gratuit la toate evenimentele acestuia.

Acţiunea face parte din recent lansata iniţiativă a organizatorilor festivalului, „IRAF Premiază”, prin care evenimentul se deschide anual către diverse proiecte sau grupuri care împărtăşesc cu aceeaşi pasiune viziunea unei societăţi deschise şi active cultural.
 
 Studenţii, selectaţi în cadrul galei OSUBB şi Go Free din luna martie a acestui an, s-au remarcat în anul 2010 în diferite domenii de studiu, fie prin participări la diverse evenimente marcante ori câştigând importante premii naţionale şi internaţionale. Printre aceştia se numără delegatul de tineret la Naţiunile Unite, mandatul 2010 – 2011, câstigatorii premiului III la Competiţia Internaţională pentru Studenţi Freshhh2010 sau una dintre dintre câştigătoarele burselor oferite de General Electric Foundation. 
 
International Romani Art Festival se desfăşoară în perioada 16- 19 iunie, la Cluj-Napoca şi îţi aduce peste 120 de artişti şi artizani, alături de care să te bucure de un mix colorat de genuri şi forme, de la muzică, dans, teatru, fotografie, lansare de carte, workshopuri, dezbateri, până la street performance şi acţiuni în cadrul penitenciarului. 
 Mai multe detalii despre program, bilete, reguli de access în festival găseşti pe www.iraf.ro
 International Romani Art Festival este un eveniment organizat de Asociaţia Culturală TURN în parteneriat cu Departamentul pentru Relaţii Interetnice, Centrul Cultural German Cluj-Napoca şi finanţat de către Agenţia Naţională Pentru Romi şi Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.
  

Cele mai citite

Băncile taie dobânzile la credite, dar și la depozite. Creditele ipotecare devin mai accesibile

Clienții băncilor sunt sfătuiți să compare ofertele disponibile pe piață, înainte de a lua o decizie privind creditele sau economiile lor Mai multe bănci din...

Victorie răsunătoare pentru echipa lui Xavi Pascual în Liga Campionilor!

Fostul antrenor dinamovist Xavi Pascual a obținut o victorie impresionantă la cârma echipei Veszprem, învingând PSG cu scorul de 41-28 în grupele Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă