0.3 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialIRAF premiază elitele studenţeşti

IRAF premiază elitele studenţeşti

IRAF recunoaşte meritele a 40 dintre cei mai buni studenţi ai Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj. Tinerii vor primi câte un abonament complet la festival, care permite accesul gratuit la toate evenimentele acestuia.

Acţiunea face parte din recent lansata iniţiativă a organizatorilor festivalului, “IRAF Premiază”, prin care evenimentul se deschide anual către diverse proiecte sau grupuri care împărtăşesc cu aceeaşi pasiune viziunea unei societăţi deschise şi active cultural.
 
 Studenţii, selectaţi în cadrul galei OSUBB şi Go Free din luna martie a acestui an, s-au remarcat în anul 2010 în diferite domenii de studiu, fie prin participări la diverse evenimente marcante ori câştigând importante premii naţionale şi internaţionale. Printre aceştia se numără delegatul de tineret la Naţiunile Unite, mandatul 2010 – 2011, câstigatorii premiului III la Competiţia Internaţională pentru Studenţi Freshhh2010 sau una dintre dintre câştigătoarele burselor oferite de General Electric Foundation. 
 
International Romani Art Festival se desfăşoară în perioada 16- 19 iunie, la Cluj-Napoca şi îţi aduce peste 120 de artişti şi artizani, alături de care să te bucure de un mix colorat de genuri şi forme, de la muzică, dans, teatru, fotografie, lansare de carte, workshopuri, dezbateri, până la street performance şi acţiuni în cadrul penitenciarului. 
 Mai multe detalii despre program, bilete, reguli de access în festival găseşti pe www.iraf.ro
 International Romani Art Festival este un eveniment organizat de Asociaţia Culturală TURN în parteneriat cu Departamentul pentru Relaţii Interetnice, Centrul Cultural German Cluj-Napoca şi finanţat de către Agenţia Naţională Pentru Romi şi Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.
  

Cele mai citite
00:01:52

Un ostatic thailandez eliberat își amintește de cele 50 de zile în captivitate în Gaza

Anucha Angkaew, un ostatic thailandez în vârstă de 28 de ani care a fost eliberat din captivitate, din Gaza, de către Hamas, a povestit...

Nu mai sunt bani pentru constructori! Guvernul își cere scuze pentru sutele de milioane de lei datorii

Un document semnat de către Ioan Cristian Haiduc, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, prezintă dimensiunea bătăii de joc a Guvernului la adresa...

Patru persoane rănite, dintre care una grav, într-un atac armat la Bruxelles

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, miercuri seară, într-un atac armat pe o arteră comercială importantă din Bruxelles, a anunţat poliţia...
Ultima oră
Pe aceeași temă