16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialMaria Băsescu: Ne-am fi dorit un fiu

Maria Băsescu: Ne-am fi dorit un fiu

Soţia preşedintelui Traian Băsescu, Maria, a afirmat, miercuri, că ea şi soţul său şi-au dorit foarte mult să aibă un băiat, dar acest lucru nu s-a întâmplat pentru că Traian Băsescu era mai mult plecat pe mare în perioada în care erau tineri, informează Mediafax.

Maria Băsescu a adăugat că acum îşi doreşte foarte mult să devină bunică.

Soţia preşedintelui a participat miercuri, când se sărbătoreşte Ziua Copilului, la recepţia organizată la Potigrafu (judeţul Prahova), la un an de la botezul prinţului Carol Ferdinand, fiul prinţului Paul şi al prinţesei Lia.

„Le-am spus fetelor mele – cred că o să vă şocheze -, nu ştiu, se mărită, nu se mărită, dar să facă un copil cât mai curând. Doresc să devin bunică”, a spus Maria Băsescu.

Maria Băsescu şi-a amintit de copilăria fetelor sale, când acestea îi ofereau desene de ziua mamei. De altfel, printre darurile frecvente dorite de fete se numărau cărţile de colorat, a adăugat Maria Băsescu.

Prima doamnă a mai mărturisit că a încercat să le fie prietenă fiicelor sale, dar, „uneori, e mai importantă gaşca decât părinţii”.

Maria Băsescu a venit neînsoţită la eveniment.

La recepţia de miercuri participă câteva zeci de invitaţi, ambasadori – printre care cei ai Ungariei, Argentinei, Venezuelei, Chinei, Malaysiei, Rusiei şi Emiratelor Arabe Unite -, dar şi prieteni ai cuplului princiar, printre care Monica Tatoiu, unii dintre ei veniţi împreună cu copiii.

Carol Ferdinand s-a născut pe 11 ianuarie 2010, la Maternitatea „Regina Maria” din Bucureşti şi a fost botezat pe data de 22 mai 2010, în religia ortodoxă.

Pe 9 ianuarie 2011, părinţii prinţului Carol Ferdinand – Prinţul Paul şi Prinţesa Lia – şi naşii – Traian Băsescu şi Maria Băsescu – au sărbătorit ceremonia de „tăiere a moţului”, şeful statului oferindu-i copilului pixul său Mont Blanc, dar şi jucării şi haine.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă