15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialO tânără din Buzău s-a spânzurat după ce şi-a omorât copilul

O tânără din Buzău s-a spânzurat după ce şi-a omorât copilul

O femeie de 26 de ani a fost găsită spânzurată într-un apartament din Buzău, unde a fost descoperită moartă şi fetiţa sa în vârstă de 11 luni. Femeia prezintă şi o urmă de cuţit la gât, dar şi sânge pe bluza cu care era îmbrăcată, relatează Mediafax.

Potrivit procurorului criminalist Iulian Mocanu, decesul femeii şi al copilului ei de 11 luni este considerat, la acest moment, moarte suspectă, nu suicid, concluziile urmând să fie trase în urma necropsiilor care urmează să fie făcute de medicii legişti.

O ipoteză este că femeia ar fi încercat mai întâi să-şi ia viaţa cu un cuţit.

Potrivit sursei citate, cadavrul fetiţei de 11 luni a fost descoperit pe podea în bucătărie, pe o pernă, în aceeaşi cameră în care era şi femeia spânzurată. Înainte să se spânzure, femeia a dat drumul la gaze în casă, iar copilul a decedat.

Tânăra s-a spânzurat cu un cordon de la un halat, de o draperie din bucătăria locuinţei.

Femeia găsită spânzurată este soţia unui medic irakian care lucrează la Spitalul Judeţean Buzău, el fiind cel care a solicitat pompierii pentru a debloca uşa locuinţei, care era încuiată pe dinăuntru.

La faţa locului se află şi soţul femeii, însă, potrivit anchetatorilor, acesta este în stare de şoc şi nu poate comunica.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă