22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialBani pentru baschet de la CJ Mureş

Bani pentru baschet de la CJ Mureş

Consilierii judeţeni de la Târgu-Mureş au aprobat alocarea a 100.000 de lei clubului de baschet BC Mureş pentru ca acesta să poată organiza în bune condiţii turneul final al Cupei României la Baschet. Suma solicitată de reprezentanţii clubului a fost de două ori mai mare, însă aleşii judeţeni au considerat că din bugetul judeţului nu se pot aloca mai mulţi bani în condiţiile în care banii cu pricina vor fi scoşi din fondul alocat proiectelor sportive care urmează a fi susţinute financiar din banii de la judeţ. „Noi cu atât am considerat că putem ajuta la organizarea evenimentului”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mureş, Edita Lokodi, care consideră că implicarea administraţiei judeţene în organizarea acestui eveniment este benefică deoarece pe parcursul turneului final al Cupei României la Baschet prezenţa celor mai importante echipe ale momentului va atrage iubitorii sportului în municipiul reşedinţă de judeţ.

Pentru ce vor fi folosiţi banii

Consilierii judeţeni care au votat proiectul au susţinut că, în condiţiile în care pe tricourile BC Mureş apare forul judeţean, implicarea CJ Mureş în acest eveniment este cu atât mai importantă.

Banii alocaţi de la bugetul CJ Mureş urmează să fie folosiţi pentru a acoperi în parte cheltuielile legate de plata arbitrilor, a taxelor pentru federaţie, dar şi pentru cazarea membrilor Federaţiei Române de Baschet. De asemenea, din aceste fonduri ar urma să fie realizate o serie de materiale promoţionale şi de promovare.

Turneul final al Cupei României la baschet se va desfăşura la Târgu-Mureş în perioada 7-8 aprilie 2011, iar banii de la CJ Mureş vor fi acordaţi organizatorilor evenimentului în două tranşe în baza unei Convenţii de Cooperare.

 

 

Cele mai citite

Dialog satiric, partidul Piraților – Academia Catavencu

– Frumos te-ai mai potcovit, prietene! Cum ai făcut rost de piciorul de lemn? – Într-o luptă cu olandezii care nu voiau să mă...

Mircea Lucescu a anunțat lotul preliminar pentru meciurile cu Cipru și Kosovo!

Selecționerul Mircea Lucescu a publicat lista preliminară de jucători care ar putea fi convocați pentru meciurile cu Cipru și Lituania din Liga Națiunilor, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă