16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialUn alt ”meci al ultimei speranţe” pierdut: Bosnia-Herţegovina - România 2-1

Un alt ”meci al ultimei speranţe” pierdut: Bosnia-Herţegovina – România 2-1

După ce a condus la pauză cu scorul de 1-0 în meciul cu Bosnia-Herţegovina, naţionala României a pierdut cu 2-1 în meciul din cadrul grupei D a preliminariilor Euro 2012, de pe stadionul „Bilino Polje” din Zenica.

Golurile au fost marcate de Marica în minutul 29,  Ibisevici în minutul 64 şi Dzeko în minutul 83.

România avea nevoie de cel puţin un punct pentru a mai spera la calificarea la Euro 2012. ”Tricolorii” rămân după meciul din Bosnia cu două puncte după patru jocuri. Jucătorii lui Răzvan Lucescu nu au reuşit însă o posesie mai mare de 35 la sută în niciun moment din joc şi le-au oferit adversarilor o sumedenie de faze fixe. De altfel, golurile bosniacilor au venit după o lovitură liberă şi un corner.

România i-a avut în teren din primul minut pe 1. Pantilimon – 13. Râpă, 4. Tamaş, 15. Goian, 3. Raţ – 11. Torje, 6. Alexa, 19. Florescu, 20. Deac – 10. Mutu, 9. Marica.

Pe parcurs au intrat Cociş, Ropotan şi Zicu.

Marele absent a fost chiar căpitanul naţionalei, Cristian Chivu. Fundaşul formaţiei Internazionale Milano nu a participat la ultimele două antrenamente ale României înaintea partidei de la Zenica, din cauza unei probleme musculare.

Echipa Bosniei: 1. Hasagici – 18. Mujdza, 4. Spahici, 5. Mravaci, 16. Lulici – 9. Medunjanin, 6. Rahimici, 10. Misimovici, 8. Pjanici – 14. Ibisevici, 11. Dzeko. Antrenor: Safet Susici.

Claudiu Berbece
Claudiu Berbece
Claudiu Berbece, reporter Rl online
Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă