8.9 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăAlegeri 2016Grija faţă de angajaţi, premiată

Grija faţă de angajaţi, premiată

Companiile cu cele mai bune programe de echilibrare a vieţii profesionale cu viaţa personală pentru angajaţi au fost premiate în cadrul galei Work Life Balance Award, organizată de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE).

Şase companii din Bucureşti şi Ilfov, cu un număr de angajaţi cuprins între 60 şi 400 de persoane, au primit distincţii pentru sprijinirea angajaţilor în crearea unui echilibru între timpul petrecut la birou şi cel acasă.

„Ceea ce ne-am propus a fost nu să premiem rezultate şi tradiţie, ci mai degrabă să promovăm acest concept şi să încurajăm companiile care au deja măsuri testate şi demonstrează angajament pentru a le menţine şi dezvolta”, a explicat Livia Aninoşanu, director de programe în cadrul CPE.

Programele de work-life balance (WLB) înscrise în competiţie au inclus următoarele categorii de măsuri: ajutor financiar pentru intervenţii chirurgicale şi situaţii medicale grave, acces la sala de sport, competiţii sportive, program flexibil de lucru, program cu jumătate de normă sau lucru de acasă, decontarea sau asigurarea transportului, evenimente pentru angajaţi şi familiile acestora, programe de informare şi educaţie pentru o viaţă sănătoasă, spectacole de teatru şi film, tichete de vacanţă.

Juriul a fost constituit din experţi cu competenţe şi vastă experienţă în domenii precum resurse umane, dezvoltare organizaţională, consultanţă în afaceri şi antreprenoriat social.

Gala „Work Life Balance Award” face parte din proiectul „Fii family friendly! Formare şi consultanţă pentru companiile din Bucureşti şi Ilfov”, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Mai multe amănunte referitoare la acest proiect pot fi aflate accesând site-ul www.worklifebalance.ro.

2011/03/06//171186-grija2.jpg

Andrei Munteanu
Andrei Munteanu
Andrei Munteanu
Cele mai citite

Greenpeace atacă în instanță avizele emise iresponsabil de către Ministerul Culturii pentru proiectul Neptun Deep

Greenpeace România cheamă în judecată Ministerul Culturii, solicitând instanțelor suspendarea și anularea ordinului prin care situl arheologic subacvatic “CT-I-s-A-02561” situat în Platforma continentală a...

Polițiștii organizează un protest în Piața Victoriei din Capitală

În contextul Zilei Armatei, organizațiile reprezentative ale polițiștilor, personalului contractual și pensionarilor din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) organizează un protest pentru a atrage atenția...

Gigi Becali, după victoria FCSB-ului cu Dinamo: „N-am avut nicio emoție” – VIDEO

FCSB a obținut o victorie clară, 2-0, împotriva lui Dinamo în derby-ul de duminică seara, disputat pe Arena Națională în fața a 45.000 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă