23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportCum a decis Jose Mourinho să își antreneze jucătorii

Cum a decis Jose Mourinho să își antreneze jucătorii

Jucătorii lui Spurs se află în autoizolare şi se antrenează individual, iar de luni vor începe o nouă etapă în pregătirea lor prin antrenamentele video ce vor fi transmise în direct de club.

”Este puţin ciudat pentru noi toţi, dar încerc să mă concentrez. Ni s-a dat tuturor un program, dar care este flexibil, pentru a-l urma în timpul nostru liber. Aşa că, într-o zi pot minţi, dar va trebui să recuperez mai târziu. Important este să-l fac. Avem de asemenea instrucţiuni de la echipa nutriţională privind produsele alimentare şi un program în acest sens. Trebuie doar să urmărim ce mâncăm”, a declarat mijlocaşul englez Harry Winks pe site-ul clubului.

Duminică, Tottenham le-a permis jucătorilor Steven Bergwijn şi Heung-min Son să revină în ţările lor, Olanda, respectiv Coreea de Sud.

Son are de rezolvat probleme personale în Coreea de Sud, în timp ce Bergwijn s-a întors în Olanda pentru ziua de naştere a copilului său. Ambii jucători vor continua însă programul individual de recuperare şi pregătire. Bergwijn este în refacere după o accidentare la gleznă, suferită la începutul lunii la un meci cu Burnley, iar Son a suferit o fractură de braţ în februarie.

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...
Ultima oră
Pe aceeași temă